mamaplus

Gloria Gorceag și Smally planifică prima vacanță în 3

-
//
19.06.2019

De când a devenit mămică, Gloria Gorceag e prinsă în și mai multe activități. Acum, pe lângă emisiunea TV pe care o moderează, lucrul în studio și evenimentele la care participă, frumoasa blondă trebuie să-i acorde suficient timp și fiului ei, Leo, care degrabă va împlini un anișor. Pentru că atât ea, cât și soțul ei, Smally, merită din plin o escapadă, am decis să aflăm dacă sunt pregătiți pentru prima vacanță în 3.

mamaplus

Ce faci în această vară? În ce proiecte ești implicată acum?

La mine vacanța încă nu a venit, continui filmările pentru emisiunea “Istoriile Gloriei” de la NTV Moldova, iar când nu filmez sau nu prezint vreun eveniment privat, sunt în studio și lucrez la piese noi, dar nu simt că ar fi o perioadă încărcată pentru că îmi place mult ceea ce fac.

Te vedem deseori la emisiuni TV, evenimente, concerte. Cum reușești să combini viața profesională cu creșterea copilului?

Acum am mult mai puțin timp liber, iar acest lucru m-a făcut mai organizată. Am învățat să-mi planific ziua pe minut. Atunci când eu am treabă, Leo rămâne cu soțul meu, până la urmă facem o echipă, când nici el nu poate sta cu piciul, vine în ajutor bunica. Recunosc că nu e foarte simplu să lucrezi când ai un bebeluș acasă, dar nu e imposibil.

Care sunt ultimele “performanțe” ale băiețelului tău?

Băiețelul nostru crește atât de repede, în fiecare zi face ceva nou. Mai adaugă câte o silabă în vocabularul lui, încearcă singur să țină lingurița în timpul meselor, are 6 dințișori, dansează și cântă când aude muzica. Câteodată aș vrea să opresc timpul în loc, să mai stea puțin așa mic, să-l mai pot ține în brațe.

mamaplus

Planificați să mergeți la odihnă în această vară?

Din cauza că am fost mereu prinși în diverse activități, n-am mai apucat să ne organizăm vacanța așa cum o făceam altă dată. Dar categoric am vrea să ajungem vara asta pe malul mării.

Pentru ce destinație veți opta?

Până a fi Leo în viața noastră, nu ne complicam mult în a alege o destinație de vacanță, era suficient să fie nisip și apă sărată în preajmă, acum însă s-au schimbat prioritățile, avem nevoie de o destinație potrivită pentru o familie cu copil, cu intrare lină în apă, cu farmacii și supermarketuri alături, mai pe scurt, opusul destinațiilor pe care le alegeam anterior.

Îl luați și pe Leo cu voi?

Îmi este foarte greu să stau fară Leo, atunci când nu sunt cu el, nu mă simt în apele mele. Auzisem că o vacanță cu copilul e mai degrabă o muncă grea decât odihnă, dar mi-o asum, nu aș putea sta liniștită pe șezlong știind că el e undeva în năduhul capitalei.

mamaplus

Va fi prima lui călătorie sau ați mai fost în vreo mini-vacanță cu el?

Am tot evitat să mergem cu bebelușul la drum lung, am tot găsit nenumărate motive de ce să nu ne pornim cu el prea departe cât e mic, dar când vine vorba de o vacanță în adevăratul sens al cuvântului, atunci apar mai multe argumente pro decât contra.

Veți lua pe cineva care să vă ajute?

Inițial am discutat varianta de a pleca cu o bunică, dar nu am vrea ca ea să joace rolul de bonă. După ce am pus totul pe cântar, am înțeles că prima noastră vacanță trebuie să fie în 3.

Ce produs nu lipsește din trusa medicală atunci când mergeți în vacanță?

Lista cu toate medicamentele necesare pentru călătorii o am demult, e o listă relativ lungă, dar în fruntea ei stă unguentul Traumeel S. Îl iau cu mine mereu, pentru că este un medicament universal, care conține o combinație de 14 plante speciale, care activează și îmbunătățesc funcția de autovindecare firească a organismului. Este un unguent indicat în tulburări ale aparatului locomotor, întinderi musculare, hematoame, entorse, luxații. E la fel de util și în cazul arsurilor solare sau a mușcăturilor de țânțari. În vacanțe atât noi, maturii, cât și copiii, putem să avem mici traume dacă alunecăm în apă sau ne lovim ușor în timp ce jucăm volei pe plajă. Traumeel S înlocuiește o serie de alte medicamente. În plus, e comod, nu trebuie să cumpărăm zeci de unguente, pentru că există unul și bun: Traumeel S.

Te-ai informat deja ce hăinuțe și accesorii ai de pus în bagajul celui mic?

Deja am cumpărat un cărucior ușor și compact anume pentru călătorii. I-am luat piciului un costum de baie cu protecție UV, hăinuțe de in și pălărioară, rămâne doar să alegem destinația și să cumpărăm biletele.

Ce planuri mai aveți pentru această vară?

Viața cu copil e mult mai plină și mai interesantă. În fiecare weekend mergem în locații noi, lucru pe care nu-l făceam înainte. Planificăm să mergem la diverse festivaluri, cât mai des la iarbă verde, ne dorim să adunăm cât mai multe amintiri.

mamaplus