mamaplus.md

Detalii exclusive despre sarcina Inesei Voscoboinic

0
//
15.11.2018

Inesa Voscoboinic este în așteptarea primului său copil. Aseară, aceasta a dat o petrecere, în cadrul căreia atât ea, cât și soțul ei, au aflat că vor avea o fetiță. Inesa ne-a oferit detalii exclusive despre sarcină, pe care vrem să le împărtășim și cu voi.

mamaplus.md

Cum l-ai anunțat pe soțul tău că veți deveni părinți și care a fost reacția lui?

Eu am aflat la un termen foarte mic că sunt însărcinată și nu am avut răbdare să-i spun și soțului marea noutate! El a fost extrem de fericit.

Cum a fost la prima ecografie?

Înainte de prima ecografie eram foarte îngrijorată, voiam să mă asigur că totul este în regulă!

Merg la Eco o dată la 2-3 săptămâni să-mi văd copilașul, pentru că mi-e dor de el și de fiecare dată trăiesc emoții de nedescris!

Soțul a fost alături de tine?

Pe soț nu l-am luat până acum cu mine la ecografie, pentru că îi pregăteam o petrecere-supriză în care i-am dezvăluit sexul copilului! Am mers, însă, cu sora mea și am stabilit cu medicul ca doar ea să știe sexul copilului. El i-a transmis un bilețel, iar ea ne-a pregătit marea surpriză!

Ți-ai schimbat stilul de viață de când ai aflat că vei deveni mămică?

Modul meu de viață s-a schimbat puțin în primele trei luni, pentru că aveam toxicoză și eram sleită de puteri. Așadar, a trebuit să renunț la sala de sport. Acum mi-am revenit și mă simt mult mai bine. Am reînceput antrenamentele, dar deja într-o cu totul altă manieră!

Unde vei naște, la un spital privat sau de stat și de ce ai luat această decizie?

Am ales același spital privat în care a născut și sora mea, pentru că am rămas mulțumită de condițiile de acolo și de profesionalismul medicului!

mamaplus.md