mamaplus

Daniela Vizitiu: “Mama este o persoană deosebită și unică”

0
//
07.03.2019

În familia prezentatoarei TV, sfaturile le dă tata, iar cinele le gătește mama. În luna femeilor, am vorbit cu Daniela Vizitiu despre persoana care o răsfață, o iubește necondiționat și-i oferă cel mai bun exemplu, mama.

mamaplus

Cum ți-o amintești pe mama în copilărie?

Mereu grijulie, atentă, veselă și iubitoare. Sunt primul copil și toată atenția era îndreptată asupra mea. Părinții – tineri și singuri în fața greutăților. Mama des povestește cât de complicat a fost să crești un copil în anii ’90. A fost o lipsă acută de produse, lactate, haine și nici măcar nu existau scutece. Pe mama mi-o amintesc cum împletea hăinuțe și privea concerte rusești la televizor.

Cum ne-ai putea descrie relația voastră?

O relație caldă, prietenoasă și deosebită. Mama mea, în general, este o persoană foarte deosebită și unică.

Au fost situații în care nu ți-a aprobat vreo decizie?

Mai multe chiar. Nu a aprobat faptul că renunț la dansuri (la 18 ani am luat decizia), nu a aprobat să fac Facultatea de Drept și, în continuare, nu îmi aprobă stilul vestimentar. Cu mici excepții. (zâmbește)

Cum petreceți timpul împreună?

Cel mai des ne întâlnim în bucătărie, la cină sau mic dejun. Mergem destul de des la aceleași evenimente mondene din Chișinău.

Cum îți place s-o răsfeți?

Cred că mai mult ea mă răsfață: îmi dăruiește hainele de care s-a plictisit, gătește cinele pentru o familie numeroasă și niciodată nu este obosită.

Ce ai învăţat de la mama? Câteva sfaturi pe care le-ai primit de la ea și de care ții cont mereu?

Tradițional, sfaturile în casă le dă TATĂ.

De la el am învățat să muncesc, să fac sport și să port cu mândrie familia Vizitiu.

Sursa: Mamaplus.MD