mamaplus

În aşteptarea unei minuni... Tatiana şi Constantin Cazanţev

-
//
11.01.2014

Tatiana şi Constantin Cazanţev sunt în așteptarea unui bebeluș. Cei doi au pozat lângă bradul de Crăciun și ne-au povestit lucruri curioase din viața lor personală.

Proiect: În aşteptarea unei minuni... Tatiana şi Constantin Cazanţev

 Aţi găsit vreodată ceva neobişnuit sub brad?

Tatiana şi Constantin Cazanţev: Suntem împreună de puţin peste un an, deci suntem încă o familie tânără, de aceea cadourile inedite şi surprizele sânt la ordinea zilei. Mai avem mult să ne bucurăm şi să ne surprindem unul pe celălalt. Cel mai de preţ cadou însă, l-am primit imediat după Anul Nou- acesta este viitorul nostru bebeluş. Recunoaştem că nu ne pre plac surprizele inedited, de cele mai multe ori ne cunoaştem dorinţele ascunse şi ne străduim să ne facem cadouri la care visăm fiecare, deoarece anume acestea ne aduc cea mai mare bucurie.

 Ce fapte bune aţi făcut în anul care a trecut, de Moş Crăciun a hotărât să vă dăruiască un bebeluş?

Tatiana şi Constantin Cazanţev: Cu puţin timp ca anul 2013 să-şi intre în drepturi, soţul m-a cerut în căsătorie, asta după 2 săptămâni după ce ne-am cunoscut. Poate acestea au fost circumstanţele sau simple coincidenţe dar pentru noi, cifra 13 figurează peste tot. Pe 13.2013 în ziua a 13 de când ne cunoşteam soţul m-a cerut de soţie. Ne-am întâlnit printre milioanele de oameni şi nu ne-am  mai despărţit niciodată. Iar la Anul Nou, atunci când soţul mi-a dat cadoul mi-a zis: „Te am pe tine-cea mai de preţ, şi pentru ca familia să fie completă avem nevoie de un bebeluş. Vreau un fiu în anul care vine!” Se vede că Moş Crăciun l-a auzit!

Proiect: În aşteptarea unei minuni... Tatiana şi Constantin Cazanţev

 Cine dintre voi doi face mai des cadouri?

Tatiana şi Constantin Cazanţev: Soțul este un adevarat gentleman, și, așa cum se cuvine unui gentleman adevărat, el nu încetează să-mi dea flori şi să mă răsfeţe cu cadouri! Desigur, şi eu mă strădui să-i fac surprize.

  Care va fi primul dar pe care-l va primi bebeluşul?

Tatiana şi Constantin Cazanţev: Primul dar pe care-l va primi copilaşul nostru este o iubirea imensă, bunătatea şi grija din partea mamei şi a tatălui precum şi din partea celorlalţi membri ai familiei.

Ce veţi face dacă caracterul copilului nu va fi chiar din categoria "cadouri"?

Tatiana şi Constantin Cazanţev: Desigur, pentru toți părinții copilul lor este cel mai bun! Cred că temperamentul şi caracterul copilului depinde de relațiile din familie ale părinții şi de educaţia lor. În cazul în care caracterul copilului nostru nu va fi chiar un "cadou", avem două bunici, care, sperăm ne vor ajuta să-l creştem un om cu literă mare.

Fotografi: Andrei Şuşvaliuc şi Irina Lesic