Interpreta de muzică populară, Luciana Spînu, trăiește o relație frumoasă alături de producătorul muzical Dorin Ieșeanu. La 22 iunie 2017, în familia lor a apărut Stelian, copilul care a dat un nou sens vieții părinților. De atunci, puiul de om i-a responsabilizat în totalitate și a consolidat și mai mult relația dintre cei doi muzicieni. Luciana și Dorin depun efort maxim pentru ca Stelian să crească un bărbat extraordinar. Momentele petrecute cu micuțul lor sunt prețuite și trăite cu intensitate. În calitate de mamă, îndrăgita cântăreață sădește în sufletul fiului său multă bunătate, iar tatăl, prin puterea exemplului, îi oferă siguranță.

„Pentru el suntem în stare să facem orice, ca să fie sănătos și să aibă parte de o copilărie fericită și memorabilă. Dorim mult ca atunci când Stelian va crește mare, să țină cont de câteva lucruri importante”, mărturisește Luciana.

1. Să crească un bărbat cu verticalitate, onestitate și bune maniere, în așa fel încât să fie apreciat în societate.

2. Să dea mereu dovadă de educație și de bun simț.

3. Să fie un generator de bunătate, pentru că oamenilor le cam lipseșe această calitate.

4. Să-și propună scopuri și visuri pe care să le îndeplinească, să nu renunțe niciodată la ele.

5. Să fie un bărbat iubitor, să lege cu oamenii o prietenie sinceră, adevărată.

6. Să-și onoreze obligațiile, promisiunile, iar cuvântul lui să aibă greutate.

7. Să tindă mereu spre învățarea lucrurilor noi și frumoase, să fie inteligent și capabil să-și controleze emoțiile.

8. Să nu uite niciodată de unde a plecat și să rămână OM, indiferent de poziția socială pe care o va avea. Este extrem de important ca atunci când îndeplinesc o funcție de conducere, oamenii să nu-și piardă calitățile bune.

9. Să știe a prețui oamenii, să-i poată selecta, să nu meargă pe căi greșite.

10. Să dobândească totul prin muncă sinceră și onestă, să prețuiască valoarea banilor. Atunci când va întâlni oameni nevoiași, să le ofere o mână de ajutor.