mamaplus.md

10 sfaturi de la Cristina Ionaș-Stețcaia pentru cei doi copii ai săi

0
//
05.02.2019

„Centrul universului” - așa își descrie copiii Cristina Ionaș-Stețcaia, interpretă de muzică populară și mămica unor doi pici adorabili: Răzvan și Rebeca. Cristina și soțul său Nicolae afirmă încrezători că, odată cu venirea pe lume a micuților, viața lor a prins contur. Părinții își asumă în totalitate responsabilitatea de a-i crește și a-i educa pe copiii lor, în jurul cărora se învârt emoții, sentimente și frumoase trăiri. În familia Ionaș persistă zâmbetul și fericirea, iar Cristina și Nicolae depun tot efortul pentru dezvoltarea și siguranța odorașilor.

mamaplus.md

Provocată să enumere 10 sfaturi pe care și-ar dori ca Răzvan și Rebeca să le urmeze în viitor, tânăra mămică mărturisește:

„Nu știu dacă aș putea să fiu la moment un expert în sfaturi, deoarece pentru copii noi suntem propriul exemplu, în anumite situații încercăm să ne educăm pe noi, apoi pe ei. Cu toate acestea, mi-aș dori să țină cont de câteva sfaturi, care posibil să le facă drumul mai lin prin viață.”, spune Cristina.

mamaplus.md

1. Aș vrea să știți că totul trece în viață. Și bune, și rele - mereu trec toate, nimic nu ramâne neschimbat. Important e să mergeți în direcția bună și să trăiți la maximum fiecare clipă!

2. Puține iubiri sunt pentru totdeauna, dar iubirea voastră pentru voi înșivă este una din iubirile care pot fi permanente. Iubiți-va până la lună și la stele! Oferiți-vă vouă, în primul rand, cele mai frumoase emoții, apoi aveți grija celorlalți!

3. Fiți confortabili cu singurătatea, căci singuri ne naștem, murim și trecem prin cumpene în viață. Nu faceți compromisul de a accepta în jurul vostru oameni nepotriviți doar ca să nu fiți singuri!

4. Aveți grijă de corpul vostru, deoarece toate împlinirile vor fi umbrite atunci când corpul vostru nu se va simți bine!

5. Iubiți, pur și simplu, fară să așteptați marea cu sarea în schimb!

6.  Luptați pentru visele voastre, exact ca broscuța din pildă, care a reușit să urce dealul înalt pentru că era surdă și nu auzea cum i se striga în continuu că nu va reuși!

7. Țineți capul sus, nu vă plângeți și fiți demni, căci în viață, cu toții avem greutăți. Diferența o face atitudinea cu care le depășim!

8. Înconjurați-vă mereu cu oameni interesanți, de la care aveți de învățat și nu uitați să fiți curioși și disponibili de a primi învățăminte noi!

9. Călătoriți mult, nu vă pierdeți libertatea!

10. Să luptați pentru dreptate și să aveți curajul de a spune „NU”!

 

mamaplus.md

„Dacă există un sens al vieții, atunci ei sunt sensul vieții noastre.”, adaugă interpreta. 

Sursa: MamaPlus.MD