mamaplus

Vrei să-i spui că ești însărcinată? Află aici câteva moduri originale.

0
//
02.07.2019

Tocmai ai aflat că ești însărcinată? Felicitări! Primul lucru pe care îl dorești este, probabil, să-l anunți pe viitorul tată. Dar cum?

mamaplus

Ar fi interesant s-o faci într-o manieră cât mai creativă pentru a-i face o surpriză plăcută. Și, peste ani, vă veți aminti cu emoție de acest moment important. Iată câteva moduri amuzante în care poți să-l anunți că ești însărcinată:

1. Testul de sarcină. 
Probabil, prima la ce te gândești este să-i arăți testul de sarcină. Poți să-l pui la vedere să-l găsească sau să-l oferi cu seriozitate, spunând: ”tăticule, ți-am luat un semn de carte”.

2. Jocul „rece, cald, frige”
Într-un moment de liniște, spune-i că un mic cadou ascuns îl așteaptă.
Propune-i să-l caute și ghidează-l prin cuvintele rece sau cald, așa cum te jucai când erai mică. Când se apropie de tine și mai ales de burtă, atenționează-l că frige.

3. Trimite-i un pachet special la locul de muncă.
Cumpără o păpușică și o mașinuță, și livrează-le cumva la biroul lui. Fără îndoială, pe moment nu va înțelege mesajul la care tu te-ai gândit, acela de a-i sugera că va fi tată de fetiță sau de băiat, dar poate îi dau colegii o mână de ajutor în a-l descifra și-l vor felicita. Amintire de neuitat, nu-i așa?

4. Pe care s-o aleg, tăticule?
Mergi la cumpărături împreună cu el și, la un moment dat, vrei să probezi două bluze. Ieși din cabina de probă și arată-i-le, întrebându-l: „Pe care s-o aleg, tăticule?“

5. Tricouri personalizate.
Dacă ești la a doua sarcină, poți
dezvăluit totul cu ajutorul copilului mai mare. Fie că este fetiță sau băiat, personalizează mesajul în funcție de sexul copilului. Un exemplu ar fi ”Viitor frate mai mare” sau ”Voi fi surioară!”.

Sperăm să-ți prindă bine recomandările noastre și îți dorim o sarcină ușoară!

Sursa