La patru luni de când a deveit tată pentru prima oară, artistul american Nick Jonas susține că acum sentimentele lui sunt mult mai profunde. Micuța Malti Marie Chopra Jonas i-a schimbat viața în totalitate și l-a învățat ce înseamnă cu adevărat să fii părinte, scrie publicația Eonline.

Fetița cuplului Nick Jonas și Priyanka Chopra a venit pe lume în luna ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat. Malti Marie s-a născut prematur și a stat peste 100 de zile în incubator.

”Fiecare familie are propria ei poveste și experiență, însă speranța ar trebui să fie la același nivel pentru toți. Am avut parte de câteva luni destul de solicitante, dar un lucru este cert – fiecare moment este perfect și prețios.„, afirmă proaspătul tătic Nick Jonas.

Actorul și cântărețul în vârstă de 29 de ani a descris viața de tată drept una ”destul de sălbatică” și în același timp a mărturisit că fetița lui este cel mai mare cadou pentru el.  

O altă provocare pentru Nick Jonas a fost să facă față sfaturilor nesolicitate. Chiar dacă simți că ești pregătit moral să le faci față, situația se schimbă radical atunci când devin extrem de multe.

”Se pare că toți cunoscuții mei sunt experți în îngrijirea nou-născuților. Nici nu știam că sunt toți medici calificați„, a glumit artistul în cadrul emisiunii The Tonight Show.