Vitalii Graciov, cunoscut publicului cu numele de scenă Vitas, este unul dintre cei mai apreciați artiști din Rusia, renumit nu numai în țară, dar și peste hotarele ei. 

De curând, cântărețul și-a bucurat urmăritorii de pe Instagram cu o postare prin care îi felicită cu ocazia Anului Nou Chinezesc. În videoul publicat, Vitas apare alături de frumoasa sa fiica, Alla, care a devenit o adolescentă absolut adorabilă.
 

Deși unii internauți nu au putut să se abțină și l-au criticat pentru faptul că micuța e machiată: „Mă scuzați, dar de ce copila e machiată? Ea și așa e frumoasă!”, ceilalți s-au arătat cuceriți de gingășia fetei și au lăsat, în secțiunea destinată comentariilor, numai cuvinte de laudă: „Ai o fetiță foarte frumoasă”; „Ce mare și ce frumoasă a crescut fiica ta!”; „Simpaticilor!”, au scris aceștia.

E de remarcat că Alla îi seamănă foarte mult celebrului său tată, moștenindu-i și talentul. La cei 13 ani ai săi, copila uimește cu niște calități muzicale de invidiat.

Vitalii Graciov și soția sa, Svetlana Granovskaya s-au căsătorit în anul 2006 și cresc împruenă doi copii minunați - Maxim (6 ani) si Alla (13 ani).