Sfârșitul toamnei - începutul iernii este perioada în care oamenii stau în rând în farmacii pentru a procura medicamente contra răcelii - una dintre cele mai frecvente boli. Potrivit datelor statistice, un adult suferă de răceală în medie de patru ori pe an, iar copiii mai mult de-atât.

Cel mai des, răceala și virusul SARS (Sindromul Respirator Acut Sever) sunt însoțite de rinită ori, altfel spus, de nas înfundat. Inflamarea membranelor mucoase ale foselor nazale, care poate fi însoțită de secreții, congestie nazală sau senzație de uscăciune a mucoasei etc., s-ar părea că este ușor de tratat. În mare parte, oamenii nu dau o importanță prea mare acestei probleme, însă nu totul pare atât de simplu.

Mai întâi, trebuie să cunoști faptul că rinita are diferite forme și origini (alergice, infecțioase, virale sau bacteriene, vasomotorii etc.), iar de acest lucru, în consecință, depinde ce medicament vei alege.

Bineînțeles, trebuie excluse situațiile în care e necesar să te adresezi la medic: o combinație de rinită cu o temperatură corporală peste 38,5 ° C, rinită cu o tuse care durează mai mult de o săptămână, secreții nazale sângeroase sau purulente, nas înfundat pe jumătate, în special la copii.

mamaplus

În general, comparativ cu adulții, copiii răcesc mai ușor și sunt mai sensibili la infecțiile respiratorii virale. În acest caz, sunt necesare soluțiile eficiente, care, dacă este posibil, să nu provoace dependență, sevraj, mucoasă nazală uscată etc.

De asemenea, trebuie de luat în calcul posibilele complicații, precum otita, obstrucția trompei lui Eustachio, adenoidita (în special la copii), sinuzita. Din cauza evoluției sale nefavorabile, răceala poate căpăta o formă cronică, ceea ce provoacă apariția unor focare de infecție care dăunează întregului organism și slăbesc sistemul imunitar.

De toate acestea și de mulți alți factori trebuie să se țină cont la alegerea medicamentelor pentru tratamentul nasului înfundat, problemă pe care oamenii o consideră un „fleac”.

Printre numeroasele medicamente recomandate pentru tratarea rinitei, spray-ul nazal Euphorbium compositum SN, produs de către compania germană -Heel, ocupă de mulți ani un loc demn pe piața farmaceutică.

Euphorbium compositum SN este un preparat complex, care constă din 6 componente de origine naturală: vegetală și minerală.

Spray-ul este indicat pentru rinită de diverse origini (virale, bacteriene, alergice) și specii (vasomotorii, uscați, hiperplastici și atrofici), sinuzită acută și cronică.

Medicamentul are un efect decongestionant, antiinflamator, imunocorectiv și anti-alergic asupra mucoasei nazale. Baza spray-ului este o soluție fiziologică, care împiedică uscarea mucoasei și ajută la curățarea acesteia.

Euphorbium compositum SN nu are componente vasoconstrictive, antihistaminice, hormonale, antibacteriene și, respectiv, utilizarea sa pe termen lung nu provoacă dependență și nu mișcorează efectul tratamentului.

Medicamentul poate fi administrat copiilor și adulților. Cunoscând acest produs, puteți încerca Euphorbium compositum SN pentru o problemă simplă, dar și complexă - nasul înfundat.

Spray-ul poate fi procurat în farmacii!