Care este cea mai sexy parte a corpului feminin și de ce? Despre aceasta, au fost întrebați unii bărbați publici din țara noastră. Și am primit răspunsuri foarte diferite…

Denis Rynda – prezentator CTC, DJ

Care este cea mai sexy parte a corpului feminin și de ce?

M-am frământat mult timp în legătură cu întrebarea ta…am două răspunsuri. Primul - sincer, dar, probabil, puțin potrivit subiectului. În primul rând, mă înnebunește privirea profundă și pasională a femeii, doar după aceasta mă uit mai jos. Și, fără să vreau, atrag atenție asupra picioarelor, mai exact, asupra gleznelor. Eleganța lor joacă un rol important pentru viitoarea mea părere despre aspectul femeii. Și cu siguranță, versiunea standard, fesele tonificate ale femeii. Această parte a corpului reflectă destul de clar stilul ei de viață, și ce importanță acordă sportului.

Alexandru Glibiciuc - fotograf

Care este cea mai sexy parte a corpului feminin și de ce?

La drept vorbind este dificil de a spune, care anume parte a corpului îmi place. Dacă iubești persoana, atunci tot corpul acesteia îți pare sexy, nu doar mâna, fesele sau altă parte a corpului. În primul rând, atrag atenție asupra ochilor, privirea poate face ceea ce nu pot picioarele zvelte, talia subțire și pieptul deosebit. După privirea seducătoare și pătrunzătoare, atrăgătoare și fermecătoare, poți să pleci și la capătul lumii.  

Gheorghe Condrea – administrator al restaurantului Oliva

Care este cea mai sexy parte a corpului feminin și de ce?

Pentru mine – gâtul. Pentru că îmi place să-l sărut și să simt aroma plăcută. Îmi plac și buzele, mai ales plinuțe, dar fără nici un aditiv, ca gel sau silicon. Naturale, foarte moi, gelul nu oferă aceste senzații. Și mâinile, blânde, care te cuprind înainte de somn și îți ating ușor fața. 

Dmitrii Burac - generator creativ de idei

Care este cea mai sexy parte a corpului feminin și de ce?

Ador gâtul. De ce? Mușcându-l, poți simți toată energia omului. Ador când se văd fibrele sufletului, nu e de mirare faptul că oamenii, îmbrățișându-se, încearcă să se  apropie, să apropie gâturile cât mai mult posibil, asemeni girafelor. De fapt, aceste puncte energetice intră în contact, ca un magnet, atrăgând bunătatea, căldura și dorința de a trăi împreună.  

Alex Gurdila - prezentator Jurnal TV

Care este cea mai sexy parte a corpului feminin și de ce?

Este dificil de a  alege o anumită parte a corpului, drept cea mai sexy. Privesc femeia la general, iar cel mai mult, mă interesează ce se ascunde în spatele ochilor ei sau machiajului frumos, mă refer la inteligență. Ei bine, dacă e nevoie să aleg, atunci să fie “pieptul”. De toate tipurile: mic, mare, plinuț sau nu prea, cu caracter și fără, proeminent și mai puțin proeminent. Dacă femeia poate corect sa-și evidențieze această parte a corpului, atunci atenția mea vizuală îi este garantată.