Bărbatul pentru "sănătate"

Francoise Sagan afirma:  "Nu dormi singur. Puteți, în cazuri extreme, să trăiţi în singurătate, dar în niciun caz nu dormiţi singuri." Noi, desigur, susținem că bărbaților le este  mult mai ușor în această privinţă, pe ei nu-i costă nimic. Cineva alege în mod deliberat singurătate, alteia,  prietenele îi recomanda un bărbat: "Caută-ţi un bărbat ... pur şi simplu pentru sănătate" Nu este clar însă dacă aceste sfaturi vin din grija pentru tine sau pur şi simplu din compasiune.

"Doar nu sânt un nimeni!" 
Această frază este repetată de o mulțime de femei, care în fiecare zi, parcurg câte cinci kilometri în sala de sport , pentru a cheltui undeva energia acumulată. "Nu voi pierde timpul cu fleacuri și să mă culc cu oricine" - doar că nu este foarte clar ce și pe cine aşteaptă, ori,  legile fiziologice nu a fost anulate de nimeni și mergem zi de zi cu ele în aceeași barcă.

Ne putem permite asta!
A existat o perioadă  când fetele tinere trebuiau să-şi păstreze virginitateapână la căsătorie. Noi, din fericire, am trecut de acele vremuri  și nici nu locuim în Dhele Said, în sudul Irakului. La 8 din 10 bărbaţi în telefon la contacte poţi găsi câte un: " sâni Vica " sau  "picioare Oxsana. " Deci, care este problema noastră?  "Spiritualitatea", noastră se vede în pozele şi postările de pe reţelele de socializare şi care acum nu mai are aceeaşi valoare. Am intrat în epoca în care este stupid și ciudat de a nu lua totul de la viață, chiar dacă în unele monmente vorbim doar despre sex.