3 modele din Republica Moldova despre cure de slăbire și secretele siluetei zvelte

3 modele din Republica Moldova despre cure de slăbire și secretele siluetei zvelte

-
//
01.04.2014

Eroinele noastre au fost întrebate despre următoarele:

1. Ai urmat vreodată cure de slăbire și care dintre ele a fost cea mai eficientă?

2. Cum să-ți păstrezi silueta?

3. Cât de mult agenția de modeling monitorizează aspectul tău?

Natalia Onofrei - Mandarina Models Romania

3 modele din Republica Moldova despre cure de slăbire și secretele siluetei zvelte

Genetica și Dumnezeu mi-au făcut cadou silueta zveltă și oase subțiri ale sistemului osos, și de aceea niciodată nu am încercat să urmez o cură de slăbire. Chiar dacă și urmam una, atunci doar pentru a lua în greutate.  Dar pe exemplul prietenilor mele, am realizat că dietele stricte, care promit cele mai rapide rezultate, deseori conduc la consecințe mai grave, în cazul în care renunți la ele. Îmi amintesc că în Milano, câțiva ani în urmă, zilnic mâncam la aceeași oră, pe parcursul unei luni, și deși, mâncam, am slăbit cu 3 kg neobservat. Știu că fetele modele practică această metodă.

Mult somn, apă, cât mai multe vitamine, fără a exclude carnea (aceasta este necesară organismului) – iată regulile siluetei zvelte. Eu sunt o persoană foarte activă, în plus, merg la sala de sport pe parcursul ultimilor 3 ani.

Principala sarcină a modelului – este de a arăta bine și de a se simți astfel și în interior, pentru că, chiar și starea sufletului și a sistemului nervos se reflectă asupra exteriorului. Agenția noastră are grijă de noi, dacă ceva nu e în regulă, cei mai buni doctori ne vor consulta, întotdeauna vom fi susținute, vom fi ajutate să pierdem sau să creștem în greutate, vor fi susținute noile noastre idei, dacă sunt de perspectivă.

Anastasia Zeleniuc - Mandarina Models Romania

3 modele din Republica Moldova despre cure de slăbire și secretele siluetei zvelte

Da, am încercat diverse cure, dar am ajuns la concluzia că cea mai eficientă este alimentația corectă și sportul. De regulă, după urmarea oricărei cure de slăbire, centimetrii în plus revin. În primul rând, practicarea sportului de minim 3-4 ori pe săptămână, exerciții cardio + antrenamente de forță. Mai mult decât atât, este important să nu șezi locului, dar mereu să te miști și să-ți cauți ocupații. Atunci nu vei avea timp liber, pentru a mânca iarăși ceva.

Vorbind despre alimentația sănătoasă, eu am eliminat dulciurile, produsele de patiserie, făinoasele, cartofii, etc. Dimineața, cu 30 de minute înainte de masă beau apă caldă cu lămâie și ghimbir, uneori, și cu o jumătate de linguriță de miere. Încerc să respect regulile de alimentație disociată. Nu mănânc după ora 6-7 seara.

Aspectul exterior este fundamental pentru un model, de aceea este foarte important pentru agenție să ne menținem siluetele. Noi nu suntem obligate să murim de foame, dimpotrivă, suntem susținute, ni se explică cum trebuie să ne alimentăm, pentru a nu dăuna organismului, dar,  și pentru a păstra silueta. Fiecărei fete i se recomandă un set individual de exerciții fizice. În plus, agenția de modeling ajută în alegerea stilului, coafurii și lungimii părului, soluțiilor pentru îngrijire a pielii și multe altele. De aceasta direct depinde succesul modelului la nivel internațional.

Xenia Micșanschi - Mandarina Models Romania

3 modele din Republica Moldova despre cure de slăbire și secretele siluetei zvelte

Niciodată nu am urmat o cură de slăbire, pentru că toți membrii familiei mele sunt zvelți. Încerc să mănânc multe legume și fructe, mai puțin carne și făinoase. Aproape niciodată nu mănâncă dulciuri, și din această cauză, mă simt bine. Desigur, stilul activ de viață și nu se poate face nimic fără sala de sport. În contractele semnate cu agenție avem stipulate unele condiții ale exteriorului, inclusiv lungimea părului, tatuaje, piercing și culoarea părului. Este aproape imposibil de a face toate acestea, sau de a schimba. Chiar și bronzul! Trebuie să avem o piele sănătoasă, și, desigur, o figură zveltă.