mamaplus

Victoria Beckham a dezvăluit că mănâncă același fel de mâncare timp de 25 de ani

-
//
03.02.2022

Victoria, soția lui David Beckham a povestit că mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani, dezvăluind de ce a luat această decizie.

„Pentru cele mai multe restaurante, sunt, probabil, cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și asezonate. Îmi place ca mâncarea să fie gătită cât mai simplu. Nu îmi plac uleiul, untul sau sosurile. La capitolul mâncare sunt foarte plictisitoare.

Îmi place să mănânc și pâine prăjită, din cereale, și cu sare. E un tip de carbohidrați care de face să te simți bine. Iar eu iubesc sarea”, a declarat Victoria Beckham, potrivit The Sun.

Soțul fostei cântărețe de la Spice Girls a comentat stilul de viață al Victoriei.

„Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același fel de mâncare timp de 25 de ani. De când am cunoscut-o, ea mănâncă pește la grătar și legume la abur. Foarte rar încearcă altceva.

Cred că o singură dată a mâncat ceva din farfuria mea. A făcut-o când era însărcinată cu Harper și a fost ceva incredibil. A fost una dintre nopțile mele favorite. Nu-mi aduc aminte ce a fost, dar nu a mai mâncat așa ceva de atunci”, a adăugat fostul jucător de fotbal.

Beckham se asigură, în primul rând, că menține o dietă echilibrată. Astfel, englezul începe ziua cu un mic-dejun consistent, ce conține omletă cu brânză, după care urmează o gustare, un prânz și o altă gustare înspre finalul zilei. 

David Beckham are o listă de lucruri pe care le mănâncă, precum carnea de pui, pește, tot felul de salate, conopidă, iaurt, o gamă de nuci, dar și o listă interzisă: pâine albă, cereale, orez, mâncăruri procesate, „junk”, grăsimi.