mamaplus.md

Unde găsești cele mai originale torturi pentru Ziua Îndrăgostiților

-
//
25.01.2019

Ziua Îndrăgostiților este o ocazie în plus să-ți manifești dragostea față de persoana iubită. O poți face invitând-o la teatru, la film sau la un concert, îi poți organiza o escapadă romantică sau o cină unde surpriza principală să fie un tort personalizat de la Colibri.

mamaplus.md

Dacă și tu te numeri printre cei care vor să-și alinte jumătatea cu o surpriză dulce, trebuie să știi că cofetarii de la  Colibri sunt gata să-ți sară în ajutor. Aceștia au pregătit pentru tine un asortiment bogat de torturi și prăjituri. Poți alege din 15 feluri diferite de torturi, unele mai speciale ca altele. Acestea se deosebesc atât la design, cât și la conținut.

mamaplus.md

Pentru că de ziua Îndrăgostiților “ninge” cu inimioare, acestea nu lipsesc nici de pe torturile personalizate. Mai mult, dacă-ți dorești, cofetarii de la Colibri pot realiza și torturi în formă de inimă.

mamaplus.md

Și nuanța tortului te va ajuta să-l surprinzi pe cel drag! Dacă trăiți o poveste pasională, optează pentru un tort roșu, dacă iubirea voastră ți se asociază cu puritatea, alege culoarea alb, iar dacă sunteți la început de relație, dăruiește-i un tort negru, care e culoarea originilor, a începuturilor.

mamaplus.md

Torturile și prăjiturile personalizate de la Colibri, concepute special pentru cea mai iubibilă zi din an sunt realizate din produse proaspete și de cea mai înaltă calitate.

mamaplus.md

Savurați seara de Ziua Îndrăgostiților cu un desert delicios de la Colibri... și să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți!

www.colibri.md

Adresa:

bd. Moscovа, 11/5

Telefon:

068 140 003, 068 077 077