mamaplus

Sucul de ananas, aliatul femeilor: sporește fertilitatea și imunitatea

0
//
13.11.2020

Ananasul este, fără îndoială, un fruct extrem de sănătos pentru suc, precum și pentru consum. Ananasul este o sursă fantastică de vitamina C, B6, mangan, cupru, tiamină, potasiu și calciu. Este preferabil ca sucul de ananas să fie extras doar din ananas copt pentru a beneficia de avantaje optime pentru sănătate.

Ananașii care emană un parfum dulce și cei care sunt grei sunt copți și ar putea fi storși pentru sucul lor delicios. De asemenea, sucul proaspăt preparat este mai nutritiv în comparație cu sucurile de ananas conservate sau cu cele la sticle. Acest lucru se datorează faptului că mai mulți nutrienți se pierd în faza de procesare.

Sucul de ananas sporește fertilitatea

Antioxidanții din sucul de ananas măresc fertilitatea, iar eliminarea radicalilor liberi din corp se va dubla la creșterea reproducerii oferită de fructele tropicale. Mineralele din ananas – zinc, cupru, betacaroten, folat și altele – vor ajuta atât bărbații, cât și femeile să aibă sisteme reproductive sănătoase. Pentru persoanele care încearcă să aibă copii, consumul mai des de suc de ananas vă poate spori probabilitatea de concepție.

Benefic pentru imunitate

La fel ca alte fructe tropicale, ananasul este plin de vitamina C, un nutrient care stimulează imunitatea, prezent și în cantitate mare în sucul de portocale. Un mecanism de apărare sănătos îmbunătățește capacitatea organismului de a combate boala obișnuită, infecțiile, împreună cu alte tipuri de boli. În plus, vitamina C poate fi un puternic antioxidant sau poate un nutrient care vă poate ajuta să vă protejați corpul prin deteriorarea accelerată a radicalilor liberi, vârsta, precum și deteriorarea normală a corpului. O dietă plină de antioxidanți poate ajuta la prevenirea unor tipuri de boli cardiovasculare, printre alte beneficii pentru sănătate.

Îngrijirea pielii

Sucul de ananas este de fapt o sursă bogată de vitamina C. Aceasta vitamina C specială prezentă în acest suc este valoroasă în plus pentru fixarea țesuturilor deteriorate, precum și pentru a ajuta la menținerea sănătății sistemului limfatic. Enzimele prezente în sucul de ananas contribuie, de asemenea, la promovarea vindecării rapide a rănilor.

Printre celelalte avantaje ale consumului de suc de ananas este că poate contribui la producerea colagenului și, în plus, aminoacizii care sunt necesari pentru a ajuta la repararea țesuturilor și a celulelor. Colagenul este acel element important care vă asigură pielea cu elasticitatea de care are nevoie.

Sucul de ananas este un bun ajutor pentru pierderea în greutate

Sucul de ananas dă o senzație de plenitudine și energie fără a fi o băutură bogată în calorii. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că, la fel ca multe fructe exotice, ananasul conține multă apă și are niveluri ridicate de fibre.

O rețetă de tinctură de reducere a greutății pe bază de ananas este următoarea: tăiați un ananas proaspăt în bucăți. Procesați bucățile la o mașină de tocat carne sau poate cu un robot de bucătărie. Puneți apoi o halbă de vodcă și păstrați amestecul în frigider timp de 7 zile. Cu cincisprezece minute înainte de a mânca, luați o linguriță pentru a ajuta la pierderea în greutate și continuați atunci când este necesar.