mamaplus

Șapte alimente care te pot îngrășa fără să știi

-
//
11.07.2019

Încerci să te abții de la prăjituri, fast-food, sucuri și mănânci salate peste salate, dar tot nu pierzi în greutate? Chiar dacă salatele sunt preparate din produse naturale, nu înseamnă că te fac să arăți așa cum visezi.

mamaplus

Iată câteva dintre alimentele care te vor ajuta să te gândești de două ori înaine să le mănânci.

Avocado. Este un fruct bun pentru organism și are multe beneficii, printre care scăderea colesterolului din sânge. Te ajută să îți menții pielea sănătoasă, dar dacă este consumat în mod exagerat duce la câteva kilograme în plus.

Nuci. Mănânci nuci și crezi că sunt potrivite pentru a elimina kilogramele în plus? Ar fi surpriză să afli câte calorii are o nucă: cam în jur de 135. Așa că mai ușor ar fi fără ele...

Batoane proteice. Unele batoane proteice aduc la pachet multe calorii. Și, sigur nu-ți convine acest lucru. Așa că, dacă îți dorești să încerci aceste batoane, fii atentă la eticheta produsului și ai grijă să conțină cât mai puțin zahăr.

Fructele uscate. Sunt recomandate de mulți nutriționiști, însă conțin foarte mult zahăr și calorii. Pentru a te menține sănătoasă și cu un abdomen de invidiat încearcă să-ți prepari fresh-uri de afine, căpșuni și combină-le cu aceste fructe uscate.

Ciocolata neagră. Scade tensiunea arterială, dar asta nu înseamnă că trebuie să mănânci foarte mult. Bucură-te de ea și nu abuza.

Smoothies. Aportul lor caloric îți pun silueta în pericol. Prepară-ți un suc care să conțină multă gheață, iaurt și fructe. În felul acesta îți menții silueta dar și sănătatea.

Cafeaua. Poate fi un aliat bun împotriva kilogramelor doar dacă știi să o prepari bine. De evitat sunt frapeurile cu multă cremă deasupra, pentru că acestea adaugă multe kilograme siluetei tale. 

Sursa