mamaplus

Mămicile de la noi recomandă câteva idei bune pentru un mic dejun sănătos

0
//
14.01.2020

Se spune că prima masă a zilei este foarte importantă și credem pe cuvânt nutriționiștii, pentru că aportul de energie adus de alimentele consumate în prima parte a zilei este extrem de important pentru imunitate și organism în general. În continuare îți prezentăm o selecție de imagini cu micul dejun al mămicilor cunoscute publicului de la noi, care te vor inspira pentru dimineți savuroase și gustoase.

Nata Albot

mamaplus

Îndemnul ”Hai la masă puișor” este pe buzele mamei Nata Albot în fiecare dimineață, mai ales că are în jurul ei atâtea suflețele frumoase care îi luminează viața. Nata este adepta unui stil de viață sănătos, iar la prima masă a zilei optează în general pentru terciuri.

Xenia Piciughin

mamaplus

Micuța ei Ama s-a născut perfect sănătoasă la sfârșitul anului trecut, iar Xenia a rămas impresionată de regimul vegan pe care l-a adoptat chiar în timpul sarcinii, fără niciun risc. Soțul său, Sasha Lopez este un vegan cu ani de experiență în spate și cu siguranță că i-a oferit cele mai bune recomandări. El spune că în sarcină, Xenia a renunțat la carne și lactate. Toate testele au ieșit bine, inclusiv proteinele și vitamina B 12. Inspirație curată!

Corina Dascălu

mamaplus

Nutriționista Corina Dascălu a știut și înainte de sarcină: ”Băiatul nostru va fi aproape vegan, pentru că mama lui este aproape vegană și asta a mâncat în sarcină și așa se va alimenta în alăptare.„ Zis și făcut! Alimentația bogată în fibre și vitamine este extrem de importantă pentru ea.

Olea Bux

mamaplus

Bloggerița Olea Bux, specializată în dietele sănătoase pentru mame și copii, are o mulțime de recomandări pe pagina sa web, însă noi vă dăm un prim sfat de la ea: dacă vorbim despre carbohidrați, pe care îi consumăm deseori sub formă de pâine albă la dejun, este mult mai bine să-i înlocuim cu cereale, cum ar fi quinoa sau ovăz.

Irina Kovalsky

mamaplus

”Ador brânzoaicele pe care le gătește soțul meu la micul dejun. Sunt preferatele mele”, spunea Irina Kovalsky într-un interviu recent. O credem pe cuvânt și notăm ideea pentru următoarele dimineți.