mamaplus

Lămâia congelată: te ajută să scapi de kilogramele în plus și previne cancerul

-
//
22.08.2020

Chiar dacă îți pare ciudat la început, să consumi lămâie înghețată poate fi cea mai bună idee. Sigur știi deja că lămâile sunt super sănătoase, eficiente în lupta cu radicalii liberi și cu kilogramele în plus, iar dacă vei opta pentru lămâia înghețată, vei avea și mai multe șanse de a avea grijă de tine într-un mod sănătos. La ce ne referim mai exact? Ei bine, vorbim despre faptul că acestea au rolul de a ține departe diabetul, cancerul și multe alte afecțiuni similare.

În primul rând, vrem să te ajutăm să te familiarizezi mai bine cu proprietățile lămâilor. Începem prin a-ți spune că susțin intens metabolismul, dar și sistemul imunitar. Previn și afecțiunile cardiarce, așa că colesterolul tău va fi în parametrii buni. Lămâile, prin prisma faptului că au în compoziție vitamina C, antioxidanți și multe alte substanțe eficiente, pot stopa sau chiar preveni cancerul.

Studiile în domeniu au arătat că acestea pot distruge cu succes celulele canceroase, anormale, care apar în urma declanșării acestei maladii. Se pare că în special lămâile înghețate pot distruge efectiv celulele de tip canceros. Vorbim despre celulele responsabile de cancerul de colon, sân, prostată și plămâni. Nu degeaba atât de mulți oameni care au suferit de cancer au optat și pentru tratatea acestei boli în mod naturist.

ATENȚIE! Indiferent de afecțiunea de care suferi îți sugeram să vorbeșți cu un medic înainte de a adopta această dietă. Acest articol are un caracter strict informativ.

De ce să consumi lămâie înghețată și cum se procedează?

Iar veștile bune nu se opresc aici. Substanțele din lămâi atacă doar celulele canceroase, așa că cele sănătoase nu vor fi afectate.

Cum se “prepară” aceste lămâi congelate?

Este un proces foarte simplu. Ai nevoie de lămâi ecologice, pentru că vom folosi și coaja lor. Apropo, știai că în coaja lămâilor rezidă de 10 ori mai multe vitamine decât în fruct? Pentru a șți de ce insistăm să le foloseșți cu totul.

Așa că, ai nevoie de 3 lămâi ecologice și cam atât. Îți recomandăm să le tai în 2 sau în 4 pentru a fi mai ușor de răzuit. Da, le vom da pe răzătoare atunci când sunt înghețate și le vom adauga în diverse salate, înghețată, deserturi, orezuri, iaurt. De fapt, aroma de lămâie merge asociată cu multe preparate, așa cum știi deja. Vei lăsa lămâile în congelator o zi, iar apoi le poți folosi după bunul plac. Nu uita să le speli foarte bine și chiar clătește-le cu puțin oțet, înainte de a le depozita în congelator.

Dacă vrei, poți da pe răzătoare lămâile înghețate, depozitându-le în tăvițe pentru cuburi de gheață, pe care le vei introduce în congelator, din nou. În acest mod, vei folosi 1-2 cuburi de lămâie înghețată de fiecare dată când ai nevoie.

Nu uita să le adaugi în sucuri și smoothie-uri, vor merge de minune.

Folosește cuburile de lămâie înghețată și pentru a preveni și trata diabetul. De asemenea, sunt recomandate persoanelor care luptă cu kilogramele în plus. Vor fi ajutorul tău de nădejde, în special atunci când eșți la regim!