mamaplus

La 52 de ani, Nicole Kidman arată superb și adoră… să mănânce!

0
//
17.10.2019

Nu este vorba despre acei gândaci vii pe care Nicole i-a ”savurat” într-un show televizat, ci despre mâncare comestibilă. Nicole este una dintre frumuseţile Hollywood-ului pe care trecerea timpului pare să n-o fi afectat. Întrebată de ziarişti despre secretele alurii sale veşnic tinere, Kidman a declarat că nu e adepta regimurilor, dar că trăieşte după principiul 80 cu 20: are o alimentaţie 80% sănătoasă şi 20%... mai puţin sănătoasă.

Mâncarea ei preferată este pâinea de casă caldă cu parmezan, dar nu se dă în lături nici de la un platou cu fructe de mare sau de la un fel specific australian, Sausage Sizzle: un cârnat prăjit, pus între două felii de pâine albă, peste care se mai poate pune ceapă prăjită şi sos de roşii sau barbecue.

Deși spune că nu prea face mofturi la masă și mănâncă aproape orice, Nicole nu este o gospodină desăvârșită pentru că nu se pricepe la gătit. Ea a mărturisit într-un interviu recent că a încercat să gătească pui soțului ei, însă i-a ieșit prea uscat.

Silueta ei se menţine şi cu ajutorul sportului, având în vedere că provine dintr-o familie de oameni pasionaţi de maratoane. Faptul că, încă din copilărie, familia i-a indus ideea că sportul e ceva plăcut şi normal, a ajutat-o să introducă mişcarea în rutina ei. Pe lângă faptul că îi place să alerge, un alt sport pe care Nicole îl face cu plăcere este spinning-ul (bicicletă de interior).

De asemenea, Nicole spune că e important să-ţi înveţi copiii că un stil de viaţă activ este cheia spre sănătate şi un corp armonios, pentru că „sănătatea, fizică şi psihică, este fundamentul pentru orice”.