mamaplus

Gospodine, la întrecere cu vedetele în bucătărie de sărbători

-
//
14.01.2020

Gospodine ca la noi mai rar găsești. După ce vedetele au rupt gura târgului cu deserturile pregătite de sărbători, a venit și rândul gospodinelor să-și arate măiestria. Așa că, au răspuns și ele provocării lansate de Dr. Oetker în această iarnă și au arătat lumii întregi ce mâini de aur au. Like-urile și laudele nu au contenit. În ziua de azi, dacă ai talent, anonim nu rămâi.

Prima în topul gospodinelor Dr. Oetker este Adelina Srinivasan în acest sezon. A gătit de Crăciun o minunăție de „buturugă”, inspirată inclusiv din vestita rețetă Cușma lui Guguță. Multora le-a lăsat gura apă la vederea unui asemenea deliciu culinar. Să aduni aproape șapte mii de aprecieri la un așa desert e treabă serioasă. Așadar, măiestria și talentul acestei gospodine au fost răsplătite pe deplin. Cât despre desert, nu ne rămâne decât să zicem că merită pus într-o carte culinară de top.

mamaplus

Ați gustat vreodată clătite „sucite”? Ei bine, dacă încă n-ați apucat, Inga Conuța de la Ciuciulea, Glodeni, vă poate da rețeta. Mai pufoase și savuroase clătite ca ale Ingăi, mai rar găsești. Așa că, isteața gospodină a împodobit frumos masa de sărbătoare, iar copiilor clătitele le-au picat cum nu se putea mai bine. Ce-i drept, nici cei mai mari nu s-au dat în lături. Noi, cei de pe rețelele sociale, nu am făcut decât să le savurăm virtual și să apreciem la maximum îndemânarea gospodinei de la Glodeni. Cinci mii de aprecieri au mers către această rețetă aparent simplă, dar nicidecum simplistă.

mamaplus

Poate că pentru unii pâinea e pur și simplu... pâine cumpărată de la magazin. Pentru gospodinele noastre, nu-i chiar așa. Au moștenit din moși strămoși prețuirea față de acest aliment atât de sfânt și duc tradiția mai departe. Și unde gospodina mustește de talent, casa se umple de mirosul dulceag al pâinii. Așa s-a întâmplat în această iarnă și în familia Nataliei Gulica. De altfel, nu este pentru prima oară când Natalia este în fruntea celor mai talentate gospodine de la noi. Iată de ce, câteva mii de like-urile au mers și către pâinea ei de sărbători, făcută cu atâta migală și măiestrie.

mamaplus

Așadar, dacă vrei și tu să ai multă inspirație și o reușită garantată în bucătărie, Dr. Oetker te invită să gătești și să câștigi. Cumpără produse Dr. Oetker cu etichetă promoțională, trimite codul din interiorul etichetei prin SMS la 1817* sau înscrie-l pe www.oetker.md și poți câștiga 6 premii lunare a câte 30.000 MDL sau săptămânale, printre care cuptoare de pâine, aspiratoare fără fir sau mixere cu bol.

Până acum, 30.000 de lei au ajuns la Oxana Cebotaru din Chișinău și șase cuptoare de pâine la următorii câștigători: Ana Dvorschi, Briceni, Oxana Dorofeev, Chișinău, Aliona Cernicenc, Chișinău, Sabina Balan, Bălți, Sergiu Rotaru, Hâncești, Vadim Reaboi, Briceni.

mamaplus

Succes!