mamaplus

Dieta cu sfeclă roşie se ține 3 zile şi te scapă de grăsimea de pe burtă instant

0
//
06.11.2019

Una dintre cele mai eficiente diete pe termen scurt are la bază un ingredient delicios, plin de nutrienți şi vitamine necesare organismului în fiecare zi. Dacă vrei să slăbeşti câteva kilograme bune în trei zile de dietă, atunci încearcă această cură minune pe bază de sfeclă roşie. O poți consuma în diferite combinații, cu alte legume, important e să respecți meniul şi să nu te abați de la el.

Aveți nevoie de 500-600 grame de sfeclă coaptă sau fiartă în apă cu sare, până se înmoaie, tăiată cubulețe sau felii groase. Peste ea adaugați 3-4 linguri de miez de nuci mărunțit. Așezați salata cu un „dressing” din puțin oțet de mere şi jumă­tate de linguriță de ulei de măsline.

Adăugați pătrunjel proaspăt tocat şi puțin hrean dat pe răzătoare. Salata se păstrează la frigider şi se împarte în 3 porții, care se mănâncă pe parcursul unei zile. Este important să beți apă plată, cel puțin 2 litri pe zi.

Meniu pentru o zi în timpul dietei cu sfeclă roşie:

– Micul dejun: o porție de salată de sfeclă
– Prânz: o porție de sa­lată de sfeclă şi 100 g de carne la grătar (piept de pui sau carne de vită)
– Seară: o porție de salată de sfeclă

În 3 zile de dietă, veți scăpa de 2 kg. După aceste trei zile, pentru a continua să slăbiți, înlocuiți o masă pe zi cu salată de sfeclă. Puteți repeta cura după două săptă­mâni.