mamaplus

Dieta cu pepene galben. Efect vizibil, în doar o săptămână!

0
//
15.07.2019

Pepenele galben are un efect foarte bun asupra organismului, pentru că suprimă poftele alimentare. De aceea, nutrițoniștii recomandă acest fruct în majoritatea regimurilor alimentare.

mamaplus

Dieta presupune cinci zile și promite să te scape de aproximativ cinci kilograme nedorite! Este ideală pentru vară, pentru că acest tip de pepene reprezintă și un desert răcoros. În timpul dietei sunt admise alimente precum carnea de pui, peștele, orezul, ciupercile, iaurtul, ouăle, brânza de vaci sau fasolea verde.

Totuși, pe perioada dietei, ar trebui să consumi cât mai multa apă. Sunt permise ceaiurile neîndulcite, sucurile naturale sau cafea fără zahăr. Pepenele galben este o bună sursă de fibre, proteine, dar și de acizi grași esențiali, precum Omega-3.

Plan alimentar – ziua 1
Mic dejun – 1-2 felii de pepene galben, 100 g de brânză proaspătă cu conținut scăzut de grăsimi și o ceașcă de cafea fără zahăr. Prânz – 50 g de brânză cu conținut scăzut de grăsimi. Cina – Poți opta între meniul pentru micul dejun sau o omletă cu două ouă și 50 de grame de brânză cu conținut scăzut de grăsimi. La desert, alege un pepene galben. Dacă resimți o senzație de foame între mese, poți consuma mai mult pepene galben.

Plan alimentar – ziua 2
Mic dejun – 20 gr de brânză de vaci cu o felie de pâine prăjită și jumătate de pepene galben. Prânz – salată verde cu o pulpă de pui fiartă și o felie de pepene galben. Cina – dovlecei la grătar și pepene galben în orice cantitate.

Plan alimentar – ziua 3
Mic dejun – o cană de lapte cu 30 gr de fulgi de ovăz și o felie de pepene galben. Prânz – două roșii umplute cu orez, alături de un piept de pui fiert. Cina – o salată mare de legume și o felie de pepene galben.

Sursa