mamaplus

Dieta actriței Cameron Diaz la 47 de ani. Ce consumă în fiecare dimineață

-
//
09.07.2020

Cameron Diaz arată ca la 20 de ani! Vedeta se menține în formă de ani buni și, din fericire, a împărtășit și secretele unui trup de invidiat!

Cameron Diaz se numără printre vedetele pentru care vârsta este doar un număr! Nu își arată deloc anii, are un trup zvelt, o talie de viespe și un chip angelic! Ce face blondina pentru a arăta atât de bine? A dezvăluit toate secretele ei!

În primul rând, pentru un trup armonios și pentru tonifiere, Cameron Diaz face multă mișcare: 

„Sportul este pentru mine la fel de important ca hrana, somnul și respirația. Corpul se schimbă, dar cu cât lucrez mai mult la vârsta asta, cu atât mai bun e rezultatul”, a declarat ea pentru Harper’s Bazaar la un moment dat.

Pe lângă sport, alimentația echilibrată este sfântă! Unul dintre secretele actriței constă în consumul de fulgi din drojdie inactivă la micul-dejun. Aceștia sunt bogați în vitamine din complexul B și se potrivesc într-o serie de combinații alimentare. Cameron Diaz preferă să îi presare peste o salată de crudități, cu terci de ovăz și ou.

O altă regulă pe care o respectă dimineață de dimineață este să consume un litru de apă, imediat ce s-a trezit: 

„Mă simt mai bine după ce beau apă. Ca o plantă ofilită ce tocmai a fost revigorată după ploaie”, a menționat Cameron în cartea sa.

Atunci când vine vorba despre gustări, vedeta preferă nucile crude, fructele proaspete sau salatele. Un alt ingredient preferat de blondină este varza kale, pe care o consumă în diverse preparate, ca gustare între mic-dejun și prânz.

La masa de prânz, Cameron Diaz alege deseori pastele din quinoa, având în vedere că sunt bogate în proteine și nu conțin gluten. Le serveşte alături de cu legume şi carne de pui.

La cină, vedeta evită cu orice preț carbohidrații. În schimb, consumă pește, de regulă somon, și legume pregătite la cuptor sau pe grătar: broccoli, conopidă, varză de Bruxelles.