mamaplus

Descoperă o nouă gamă JUNIOR din cărniță de pui și curcan – alegerea perfectă pentru toată familia!

0
//
22.05.2020

Compania Rogob aduce pe piață sub cunoscutul brand Junior o gamă nouă de produse – parizer, șuncă, salam, pate si crenvurști într-un format destinat pentru toată familia, din carne fină de pui și curcan, numai bune să vă alinte poftele pentru o gustare la orice oră.

Din carne de pui și curcan

Marca de produs Junior de la compania Rogob oferă un asortiment larg de produse din carne cu valoare nutritivă înaltă, precum carnea de pui și curcan, fabricate din ingrediente naturale și fără adaosuri artificiale, recomandate tuturor categoriilor de consumatori.

Produsele Junior sunt fabricate conform tehnologiilor moderne europene. Se cunoaște deja despre beneficiile cărnii de pui și curcan, fiind considerată ușoară, caracterizată printr-un conținut caloric scăzut cu un aport maxim de energie, deci benefic asimilate în consum.

mamaplus

Cu plusvalori benefice consumului

Produsele mărcii Junior sunt fabricate din ingrediente atent selectate, care conferă un gust fin și plăcut. Gama de produse nu conține adaos de coloranți artificiali, aromatizatori de fum, de soia sau de amidon, ba mai mult, acestea sunt îmbogățite cu vitaminele E, C, B1 și elementul mineral Ca, care au un impact important în viața modernă. Rețetele sunt special concepute de către cei mai buni tehnologi în domeniu. Gustul delicios și plusvalorile fortificatoare pentru organism vor crește puterea acestuia de a învinge toate provocările zilnice. Produsele sunt fabricate în baza cerințelor sistemului de management al siguranței alimentului ISO 22000.

mamaplus

Produse de format mini, pentru un consum rațional

Brandul Rogob a optat în această serie a mărcii Junior și pentru produse mini, în formate ajustate porțiilor mici și consumului rațional, dar și potrivite JUNIOR-ilor. Pe lângă cele de formă tradițională, puteți opta și pentru produsele Junior mini, care va oferă o diversitate în consum și în modul de pregătire a bucatelor din gama Junior. Comoditatea liniei constă în faptul că propune un șir de recomandări privind felurile de bucate care pot fi pregătite cu drag de întreaga familie și savurate la orice masă, fie că vă doriți să serviți un dejun copios, fie o cină ușoară.

mamaplus

La dejun sau la un picnic de familie

Pateul Junior prinde un gust armonios în combinație cu pâinea puhavă, iar șunca Junior va fi și mai savuroasă cu o salată de legume de tip Junior servită ca aperitiv. Parizerul Junior se asociază perfect cu o felie crocantă de pâine și o frunză de salată într-un sandvici delicios servit în pauză. Când pofta este atât de mare, iar timp atât de puțin, crenvurștii Junior reprezintă combinația delicioasă cu garnitura preferată.

mamaplus

POFTE MICI PENTRU CEI VOINICI – JUNIOR!

Produse de calitate superioară – garantat Rogob.