mamaplus

Ce se întâmplă în organism când mănânci fructe pe stomacul gol

-
//
22.07.2019

Ce se întâmplă când mănânci diferite fructe pe stomacul gol? Cum se comportă organismul tău și ce are de câștigat în funcție de fructele pe care le consumi?

mamaplus

Fructele sunt alimentul cel mai important. Să presupunem că mănânci două felii de pâine și apoi o felie de fruct. Fructul va merge direct prin stomac în intestine, dar este împiedicat să facă acest lucru din cauza pâinii luate înainte de fructe. În clipa în care fructul vine în contact cu produsele alimentare în sucurile gastrice și digestive, întreaga masă de alimente începe să se strice. Așa că, te rugăm să mănânci fructele pe „stomacul gol” sau înainte de mese!

Când ai nevoie să bei suc de fructe, consumă-le proaspete, nu din cutii, ambalaje sau sticle. Nu bea suc care a fost încălzit. Nu mânca fructe fierte, deoarece nu conțin nutrienți deloc. Dar este mai bine să mănânci un fruct întreg decât să bei sucul din acel fruct.

În cazul în care ar trebui să bei suc de fructe proaspete, trebuie să faci asta încet, pentru că trebuie să îl laşi să se amestece cu saliva înainte de a înghiți. Poți să apelezi la o cură de fructe de 3 zile pentru a curăța sau detoxifia organismul. Mănâncă și bea doar suc de fructe proaspete pe parcursul celor 3 zile. Efectele benefice te vor surprinde!

Sursa