mamaplus

Ce mănâncă zilnic Meghan Markle pentru a-şi menține silueta

-
//
18.02.2022

Unele vedete apelează la nutriționişti, iar altele fac eforturi fizice extreme, pentru a-şi atinge obiectivele. Există și o altă categorie de staruri care se concentrează pe alimente calitative şi pe antrenamente moderate. Este şi cazul lui Meghan Markle, cea care şi-a impus, de ani de zile, un regim alimentar sănătos şi deloc drastic. 

Meghan Markle a devenit cunoscută în întreaga lume, datorită serialului „Suits‟, în cadrul căruia a jucat personajul Rachel Zane, o tânără aspirantă la postul de avocat. Încă de pe atunci, Meghan avea o siluetă impecabilă. Anii au trecut, iar în momentul în care a devenit ducesă, ea şi-a împărtăşit dragostea pentru mâncare şi gătit. A avut chiar şi un blog, în care a prezentat cele mai bune reţete ale sale şi interviuri cu bucătari celebri.

Chiar şi după ce a renunțat la titlul de ducesă, Meghan Markle reprezintă, în continuare, un model în ceea ce priveşte aspectul fizic, dieta sa fiind a doua cea mai căutată dietă de pe Google, dintre toți membrii familiei regale.

Ce mănâncă Meghan Markle la dejun, prânz și cină?

Prima ei masă constă într-un bol plin de fibre. Mai exact, Meghan Markle îşi pregăteşte terci de ovăz, din: lapte de migdale, ovăz, banane şi sirop de agave.

La prânz, vedeta preferă: pâine prăjită cu ou poşat şi salată, quinoa cu legume condimentate şi salată sau tacos cu peşte alb la grătar, ardei şi ceapă.

La gustarea dintre prânz şi cină, Meghan optează pentru una dintre aceste variante: morcovi, hummus, mere şi unt de migdale, chipsuri de kale sau budincă de seminţe de chia. Când îşi doreşte să consume o băutură dulce, ea îşi pregăteşte suc verde din: kale, spanac, măr, lămâie şi ghimbir.

Alimentul de bază pentru cina lui Meghan Markle este puiul. „Nu există nimic la fel de delicios precum puiul‟, a spus ea, pentru „Good Housekeeping‟, în trecut. Când nu găteşte pui, ea optează pentru friptură de miel şi salată.

Desertul pe care Meghan Markle îl adoră

Atunci când timpul îi permite, Meghan Markle găteşte banana bread, atât pentru ea, cât şi pentru întreaga familie. Două dintre ingredientele sale „secrete‟, care dau un plus de savoare preparatului sunt: ghimbir şi fulgi de ciocolată. În timpul turneului regal din Australia, din anul 2018, ea a pregătit acest desert, iar potrivit „Daily Telegraph‟, preparatul „s-a mâncat destul de repede‟.