mamaplus

Ce mănâncă și cum se întreține Andreea Marin ca să fie sexy la 45 de ani

-
//
04.08.2020

Andreea Marin se află într-o etapă excelentă a vieții ei, pe toate planurile. Cariera nu bate pasul pe loc, în iubire pare totul roz, alături de consulul Adrian Brâncoveanu, iar în ceea ce privește aspectul fizic, „Zâna” are și aici numai bile albe. Este printre puținele vedete sută la sută naturale și încearcă să mențină un echilibru perfect între dietă, tratamente de înfrumusețare și exerciții fizice. Iată programul ei complet!

Andreea Marin - îngrijire:

„În primul rând, de două luni de zile mă bucur de o realizare pe care o astepam de mult, ca femeie: am propria cremă produsă în Franța, cu sprijinul Academie Scientifique de Beaute și Top Line, crema cu parfum de trandafir are textura dublă, se transfomă într-un ulei atunci când o așezi pe ten și îl regenerează pe timpul nopții. Este creată așa cum mi-am dorit, acoperind cât mai multe nevoi ale tenului feminin, iar eu văd deja rezultatele folosind-o de două luni, noapte de noapte. Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos.”

Andreea Marin - kilograme și dietă:

„Habar nu am, nu m-am mai cântărit probabil dinaintea acestei pandemii, eu mă ghidez după mărimea hainelor, mai degrabă. Și îmi vin toate, deci stau bine.

N-aș putea să vă mint: am  o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz. Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre.”

Andreea Marin - sport:

Andreea a reușit să ajungă la forma fizică pe care și-a dorit-o în urma unui program intens, de 6 săptămâni, sub coordonarea specialiștilor de la Bodyshape. Fotoreporterii Click! au surprins-o de mai multe ori la sala din în cartierul Aviației, unde lucra până la epuizare. Antrenamentele de 45 de minute erau de 3 ori pe săptămână. Nu îți vine să crezi, dar acestea presupun: să tragă de sfori, să împingă o sanie grea, să ridice şi să arunce mingea medicinală, genuflexiuni, fandări cu greutăți de 10 kg, forfecări, fandări, abdomene şi, cea mai grea mişcare: să lovești cu barosul într-o anvelopă de tractor. Rezultatele au fost pe măsura efortului: -6 kg.

mamaplus