mamaplus

Ce mănâncă Andreea Marin în post. Inspiră-te și tu din meniul ei!

-
//
19.03.2019

Vedeta de peste Prut aratăsenzațional la vârsta pe care o are datorită genelor bune, dar și a stilului sănătos de viață. Aceasta face sport, merge la proceduri de înfrumusețare ori de câte ori are ocazia și are un meniu zilnic echilibrat. În perioada postului, aceasta va avea o dietă sănătoasă și colorată. 

mamaplus

Andreea Marin le-a spus și prietenilor virtuali cum va arăta meniul ei zilnic, timp de 2 săptămâni.

“Doua săptămâni de dietă de post viu colorată, gustoasă și plină de nutrienși, cu tot ce are corpul nostru nevoie pentru a funcționa corect și cu energie întreaga zi, începând de azi pentru mine! Nu e orice dietă, ci concepută special de nutriționiști, bine gândită și calculată, și o poate urma oricine în oricare dintre aceste situații: a) în timpul postului, când evităm lactatele și carnea, dar nu ne dorim să exagerăm cu carbohidrații și să acumulăm kilograme în plus, b) când vrem să slăbim sănătos, c) după o perioadă de detoxifiere, când interiorul nostru este curat, aparatul digestiv funcționează din nou corect și nu vrem să stricăm ce am obținut revenind brusc la mâncăruri grele, ci vrem să facem trecerea cât mai firesc spre dieta de acasă de zi cu zi, d) când suntem atât de ocupați, încât nu reușim să mergem zilnic la piață pentru a alege legume proaspete și crescute fără chimicale, nici nu avem vreme sau nu ne pricepem să gătim raw-vegan dimineața, să facem și sucuri proaspete pentru întreaga zi, să le împachetam și să le luăm cu noi la serviciu...

Eu am un program infernal, mi-e tare greu sa gătesc și pentru familie, separat în alt mod pentru mine, și asta dimineața, înainte de 7, când începe programul meu, zi de zi. Vedeți astăzi prima mea zi de dietă în imagini… Vor fi 2 săptămâni în care, zilnic, voi mânca colorat și diferit de la o zi la alta, 3 mese solide și alte 3 lichide, acoperind întreaga zi.

Ingredientele folosite azi: avocado, măr, lămâie, migdale, castravete, ardei roșu, țelină, roșii, broccoli, spanac, linte verde, cartofi, morcovi, ceapă, usturoi, pătrunjel, oregano, turmeric, ghimbir, chilli, sare, ulei de măsline, sirop de agave, scorțișoară. O bogăție! Câte puțin din toate“, a menționat vedeta TV.

mamaplus