mamaplus

Ce face Beyonce când vrea să scape rapid de kilogramele în plus

-
//
10.06.2022

Cântăreața Beyonce a dezvăluit care îi sunt secretele pe care le pune în aplicare când își dorește să scape rapid de kilogramele în plus. Ea urmează acest regim de fiecare dată când se pregătește de un concert important. 

Pentru că moștenirea genetică nu o ajută pe Beyonce să arate ca „trasă prin inel‟, ea apelează mai mai multe tehnici pentru a avea silueta dorită. Artista petrece ore în șir în sala de dans, antrenându-se aproape zilnic pentru concertele sale. De asemenea, pentru că talia subțire se obține în bucătărie, Beyonce și-a promovat în repetate rânduri, propria dietă - „Dieta Beyonce‟, un regim detoxifiant, care are la bază consumul de lămâi. 

Artista mai are însă un secret, la care a apelează de fiecare dată când se pregătește să cânte în concertele și festivalurile mari. 

Ce dietă urmează Beyonce 

Înainte de evenimentele importante din carieră, Beyonce refuză să consume mai multe alimente. Ea taie de pe listă: pâinea, carbohidrații, alimente care conțin zahăr, lactatele, carnea, peștele și alcoolul. Concret, artista adoptă dieta vegană, bazată pe multe legume, un regim creat de prietenul și antrenorul său, Marco Borges.  

Acest regim l-a urmat inclusiv după ce a născut: „Au fost zile în care am crezut că nu voi mai fi niciodată la fel. Credeam că puterea și rezistența mea nu vor mai fi cum erau‟, declara artista.

Beyonce a ținut această dietă timp de 44 de zile, deși perioada recomandată era doar de 22 de zile. 

Artistei i-a fost ușor să urmeze acest regim, deoarece o mare parte din alimentația sa, de zi cu zi, era deja bazată pe legume.

Pentru că a văzut rezultatele acestei diete, ea și-a încurajat fanii să adopte stilul de viață vegan, oferindu-le șansa să câștige bilete gratuite la concertele sale, timp de 30 de ani.