mamaplus

Aliona Moon adoră să gătească! Află secretele ei din bucătărie

0
//
19.07.2019

Pe lângă faptul că este o interpretă desăvârșită și îi place să-și bucure admiratorii cu creații muzicale frumoase, Aliona Moon mai face treabă bună și în bucătărie. Artista spune că se simte bine cu șorțul de bucătărie pe ea, iar mama sa îi este un ajutor veritabil în acest sens.

mamaplus

”Periodic, diminețile mele încep cu un pahar de apă cu suc de lămâie. Acest amestec trebuie consumat cu paiul, pentru a nu dăuna danturii”, spune Aliona.

Ea preferă foarte mult terciurile de ovăz, garnisite cu fructe de sezon sau, pe timp de iarnă, cu fructe congelate, pe care le pregătește încă din perioada caldă a anului. ”Acest obicei l-am învățat de la mama mea, care mereu pune la congelator pomușoarele, în special, pentru că ele își păstrează cel mai bine forma și textura”, mai menționează interpreta.

mamaplus

Mai în glumă, mai în serios, Aliona spune că nu prea obișnuiește să prepare supe, iar atunci când se întâmplă să facă asta, soțul său îi oferă din start cratița cea mai mare din dotare, ca să se bucure din plin de felul întâi.

”La noi în casă e sărbătoare atunci când gătesc o zeamă, ciorbă sau chiar supă de pește. Apropo, chiar am fost de câteva ori la pescuit cu soțul și am înțeles că acest hobby mi se potrivește de minune!”, a adăugat Aliona Moon.

mamaplus

O specialitate a casei sunt steak-urile, pe care Aliona știe să le gătească bine și chiar are experiență în acest sens. Ea a promis să-și împărtășească unele secrete cu noi, într-un articol special, dedicat unei rețete personale. 

mamaplus