Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

-
//
13.04.2018

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Constantin Moscovici. Fiul Cristofer – 3 ani şi fiul Victor – 27 ani

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Vă mai amintiți de ziua în care ați aflat că veți deveni tată?

Da, aceasta a fost o surpriză totală pentru noi amândoi. După mulţi ani de aşteptare şi un verdict crunt din partea medicilor despre imposibilitatea de a avea alţi copii, s-a întâmplat o MINUNE.

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Pentru Dumneavoastră, ca tată, ce este important să îl învățați pe copil?

Vreau să îl învăţ să fie bun la suflet, onest, cinstit şi săritor la nevoie.

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Se crede că, odată cu apariția unui copil, bărbații devin mai sentimentali. Sunteți sau nu de acord cu această afirmaţie?

Eu sunt mereu sentimental atunci când copiii sunt alături. Aceste sentimente sunt deosebite, dacă ţinem cont de diferenţa dintre copii – 24 de ani. E şi mândria că am o altă posibilitate să îmi bucur soţia. Ea voia foarte mult să mai fie o dată mamă.

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Tată de băiat și tată de fată – credeţi că vorbim de doi tați diferiți?

Nu văd o deosebire prea mare între tăticii de fete şi cei de băieţi. Atitudinea, da, faţă de băieţi este mai severă, pentru că este important să educi bărbaţi adevăraţi. În cazul fetelor este nevoie de mai multă atenţie şi tandreţe, deşi, probabil, i-aş fi alintat la fel.

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Se știe că bărbații sunt niște copii mai mari, iar aceasta înseamnă că au, obligatoriu, jucării preferate. Care sunt „jucăriile” Dumneavoastră de bărbat?

Jucăriile noastre sunt aceleaşi – dragostea faţă de maşini. Îmi amintesc că în copilărie mă uitam cu o strângere de inimă la toate automobilele care treceau pe alături, iar când tata mi-a cumpărat o „Volgă” de jucărie cu pedale, am fost cel mai fericit om de pe lume. Acum sortimentul este mai mare, iar băieţelul nostru ager şi isteţ a înţeles foarte repede că fiecare vizită la magazin se termină cu cumpărarea unei noi mașini.

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Continuați fraza: „Aș vrea ca fiul meu…”

Aş vrea ca fiul meu să nu afle niciodată ce înseamnă război, să crească într-un stat de drept şi să fie sănătos, restul vom încerca să i le educăm corect.

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Ce produse Nestle, Gerber sunt pe gustul copilului Dumneavoastră?

Produsele preferate sunt piureurile de fructe, pe care le mănâncă cu multă poftă şi plăcere! 

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

      Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun! Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Alimentaţia ideală pentru copii este laptele matern. OMS recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni şi introducerea ulterioară a alimentelor complementare, în paralel continuînd alăptarea. Nestle susţine această recomandare. Este necesară consultaţia medicului atunci cînd luaţi decizia despre termenii şi modalitatea de a introduce complementul alimentar în regimul copilului.

®Proprietarul mărcii comerciale: Societe des Produits Nestle S. A. (Elveția).

Autorul ideii: Constantin Moscovici: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Foto: Natalia Shatova