Xenia Sobchak: “Eu nu voi posta pozele copilului pe contul din Instagram”

Xenia Sobchak: “Eu nu voi posta pozele copilului pe contul din Instagram”

-
//
18.04.2014

Xenia Sobchak a devenit eroina copertei revistei Elle din Rusia, ediția din luna mai. În interviul acordat redactorului-șef al prestigioasei reviste, telediva a povestit despre familie, relația cu Maxim Vitorgan și planificarea copilului.

Xenia Sobchak: “Eu nu voi posta pozele copilului pe contul din Instagram”

Xenia Sobchak a fot în mod repetat "Cover Girl" a revistelor glossy prestigioase, atât din Rusia, cât și din străinătate. De data aceasta, vedeta a apărut în revista Elle. Și, precum a recunoscut redactorul-șef Elena SotniKova, la început direct în interviu, și apoi pe pagina sa de Facebook - nu a fost o decizie deloc ușoară: în timpul ședinței foto, membrilor echipei le era frică de blondă. Iar când Sotnikova a anunțat coperta pe rețelele de socializare, aceasta a fost copleșită de o sumedenie de comentarii negative.  

Cu toate acestea, între redactorul-șef al revistei Elle și cea mai populară blonda din Rusia, a avut loc o conversație destul de sinceră, în care au fost atinse politica, moda, bărbații, și, desigur, familia Xeniei Sobchak. Vedeta a vorbit și despre relațiile dificile cu mama sa, ex-senatorul Ludmila Narusova, precum și despre planificarea copiilor:
“Nu urăsc copiii, și în viitor, nu acum, voi avea copii. Nu sunt contra copiilor – sunt contra cultului. Eu nu voi posta pozele copilului pe contul de Instagram”, - a declarant Xenia.

Ea a adăugat, de asemenea, că este "îngrozită" de serata debutantelor a revistei Tatler (în ciuda faptului că organizatorul evenimentului - este prietenul ei apropiat Mihail Druian). Ea numește relația sa cu Maxim Vitorgan “alianța frânei și a fulgerului”: ea – rapidă, iar el preferă „să inspire liniștea, să înțeleagă spațiul și să se dizolve în el”.
Sobchak a menționat în interviu, de asemenea, și pe fostul său iubit, directorului general al postului de radio “Ploaia de Argint”:

“Într-adevăr, până la Maxim am avut doar o persoană, care m-a influențat cu adevărat și căruia îi sunt recunoscătoare…acesta este Dima Savitskii”, - a declarant Xenia în interviul acordat revistei Elle.

Potrivit vedetei, acum ei prietenesc cu familiile, iar tânăra, care totuși a devenit soția lui Savitskii, a pozat pentru revista SNC a lui Sobchak.