mamaplus

Un tată și-a vândut copilul ca să-și achite datoriile acumulate la jocurile de noroc

-
//
21.03.2019

Pentru a-și plăti datoriile acumulate la jocurile de noroc, un bărbat din China și-a vândut pe Internet fiica în vârstă de un an, fără a-i spune soției. Ulterior, acesta a fost arestat.

Bărbatul, identificat doar ca „Jiang”, și-a vândut copilul unui cuplu pentru suma de 6.800 de lire. Jiang și-a luat fetița în vârstă de un an, i-a spus soției că pleacă în vizită cu cea mică la bunici și a dispărut.

Trei luni a așteptat femeia să primească un semn de la fiica ei. De fiecare dată când își suna soțul și îl întreba când se vor întoarce acasă, primea explicații diferite, ce deveneau din ce în ce mai bizare, conform Daily Mail.

După câteva luni, soțul rătăcitor s-a întors acasă, singur. Abia atunci, femeia a înțeles că ceva era în neregulă. Dornică să afle adevărul, i-a umblat în telefon. Când a găsit mesajele în care soțul ei negociase vânzarea copilului, lumea ei s-a năruit.

În aceeași zi, mama disperată s-a dus la soacra ei, unde ar fi trebuit să fie fetița. Bătrâna i-a spus că nu știe ce s-a întâmplat, că doi oameni veniseră și luaseră copilul cu o săptămână înainte. Minciuni.

Polița a fost alertată de urgență. Jiang era de negăsit. După câteva zile de căutări, tatăl care și-a vândut copilul a fost găsit, într-un hotel din Guiyang. Luat la întrebări de oamenii legii, a recunoscut tot. Jocurile de noroc erau pasiunea lui, doar că îi cam lipsea... norocul. A reușit să acumuleze o datorie imensă, pentru posibilitățile lui financiare, așa că a trebuit să găsească o soluție. 

A intrat pe Internet și a postat un anunț. Un cuplu a răspuns și i-a crezut minciunile. Jiang le-a spus că motivul pentru care renunță la fiica lui era că nu avea bani să o crească, după ce nevasta l-a părăsit. După ce tranzacția a fost finalizată, și-a luat fiica și a plecat. Au zburat aproape 2.000 de kilometri până în provincia Zhoushan, unde trăia cuplul care a cumpărat copilul.

Poliția a reușit să o găsească pe micuță și a adus-o acasă. Jiang a fost arestat, fiind acuzat de trafic de persoane. 

Sursa