mamaplus

Un șofer din Chișinău a izbucnit în lacrimi după ce a lovit cu mașina un copil

-
//
14.10.2020

Un copil de 12 ani, care circula circula pe o bicicletă, a fost tamponat de un automobil. Impactul a avut loc astăzi în jurul orei 11:00, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo.

Oamenii legii au stabilit că o mașină marca Ford, condusă de un șofer în vârstă de 36 de ani, a tamponat un biciclist. Prin urmare, copilul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit unui martor ocular, imediat după producerea impactului, șoferul automobilului a fugit către copil și a început a plânge.

Pe marginea acestui caz forțele de ordine au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În dependență de leziunile cu care s-a ales copilul va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare.

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.

Autoarea postării a scris că ”biciclistul traversează la verde , pe zebră ; șoferul este obligat să se oprească la roșu ! Indiferent cum traversează biciclistul ! P.S. Cine spunea ca e de vina biciclistul ? Conform regulilor de circulație ,banda cu linii întrerupte de lângă zebră permit trecerea biciclistului fără a coborî de pe bicicletă , pietonul a mers regulamentar.”