mamaplus

Un preot și-a violat fiica

-
//
28.03.2019

Un preot din raionul Cantemir a fost condamnat la 12 ani de pușcărie, după ce și-a violat fiica vitregă minoră. Procurorii au demostrat că, bărbatul în vârstă de 40 de ani, a abuzat-o pe copilă timp de opt luni, anunță echipa.md

mamaplus

Fetița de 13 ani, care era fiica concubinei sale, se afla la întreţinerea sa. Totul s-a petrecut în casa familiei, în anul 2016 – în perioada ianuarie-august, în timp ce mama fetei nu era acasă. Atunci, inclupatul activa în sat în calitate de preot. Adevărul a ieşit la iveală doar atunci semnele gravidităţii nu mai puteau fi ascunse.

Pentru a scăpa de răspundere, bărbatul a abandonat preoţia, plecând la Chişinău, cu tot cu concubină şi minoră, unde, fostul preot s-a angajat în calitate de taximetrist. Între timp, mama copilei aflase despre abuzurile bărbatului, dar a încercat să ascundă adevărul. Totul s-a aflat după nouă luni, când minora de 13 ani a născut copilul de la concubinul femeii.

Organele de drept au fost sesizate chiar de către medicii care au primit naşterea.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Bărbatul a fost condamnat la 12 ani de pușcărie și dus direct în penitenciar.

Sentinţa este cu drept de atac.