Un nou cuplu în showbiz

Un nou cuplu în showbiz

-
//
16.01.2018

Până acum erau împreună doar în fața micilor ecrane, iar acum formează un cuplu în realitate. Emilian Crețu și-a întâlnit sufletul pereche. Acesta este într-o relație cu Adriana Bîtcă.

Un nou cuplu în showbiz

Acum, cei doi sunt într-o vacanță de vis în Italia. Emilian și Adriana au postat mai multe fotografii pe paginile lor de facebook și Instagram, iar fanii și prietenii îi complimentează și le urează multă dragoste în continuare.

“Vă potriviți de minune, așa și m-am gândit că voi vă iubiți, din start...vă puuuup”, “Woooooow ce minunați sunteți.... dar noi fanii voștri ne durea după cap cine oare e iubita lui Emilian? Și cine-i norocosul de băiat a lui Andriana..... sunteți super, vă potriviți, doi nebunatici…”, “Vă stă bine împreună”, sunt doar câteva comentarii la pozele celor doi îndrăgostiți.

“Nimic nu poți ascunde de gura lumii... Adriana Bîtcă tot timpul mă certa că prea dam de bănuit și ca povestea noastră de dragoste e mult mai sinceră de a o posta pe net”, a scris Emilian pe pagina sa de facebook.

Un nou cuplu în showbiz

Și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Emilian, Slava Sambriș, a scris un mesaj emoționant:

“Ah, întotdeauna am simțit o chimie intre voi, eram sigur ca e ceva dincolo de o simpla prietenie. Va urez casă de piatra, dragilor si multă, multă iubire! FITI FERICIȚI! Sunteti un cuplu perfect!”

Și sora lui Emilian, Nina Crețu, a venit cu o declarație:

“Adriana Bîtcă, cât de mult te-am vrut eu ca cumnată, în sfârșiiittt te am... liubliu”

Sursa: Mamaplus.MD