mamaplus

Un copil de 2 ani a murit după ce a căzut din brațele tatălui său, când coborau pe scările rulante dintr-un mall

0
//
29.07.2021

Un băiețel de doi ani a murit după ce a căzut din brațele tatălui său, în timp ce coborau pe o scară rulantă dintr-un mall din SUA. Martorii la tragedie descriu o scenă de coșmar. Copilul a murit la spital câteva ore mai târziu.

Tragedia s-a petrecut la etajul al doilea al centrului comercial Town Center din Aurora, Colorado, în jurul orei 16:30, când martorii spun că băiețelul și tatăl său se aflau în vârful unei scări rulante.

Potrivit martorilor, copilul s-ar fi aplecat mult în față, moment în care tatăl l-a scăpat din brațe, peste balustrada scărilor rulante. Persoanele aflate în acel moment în centrul comercial descriu o scenă de coșmar, cu cel mic zăcând inconștient pe podea.

Băiatul, identificat marți de biroul legistului județului Arapahoe drept Jhovany De La Cruz-Perez, a fost dus la un spital din apropiere în stare critică, unde a murit câteva ore mai târziu.

„Eram într-unul din magazinele de încălțăminte și am auzit multe țipete, am auzit o doamnă țipând, apoi de nicăieri proprietarul magazinului a fugit afară. Când s-a întors l-am auzit spunând că s-a întâmplat ceva grav și că nu poate închide magazinul pentru că are clienți. Apoi s-a uitat la mine și mi-a spus că un copil a căzut de pe scara rulantă”, a declarat Cesar Solorzano pentru presă, scrie Daily Mail.