mamaplus

Un bebeluş în cărucior a fost spulberat de un şofer beat pe zebră. Cazul a avut loc în Ucraina

-
//
10.02.2020

Un bebeluş de doar trei luni, aflat în cărucior, a fost spulberat pe o trecere de pietoni de şoferul unei maşini care a condus băut şi cu viteză pe o stradă din oraşul Energodar din Ucraina.

Copilaşul a fost transportat de urgenţă la spital, fiind îngrijit la unitatea de terapie intensivă. Medicii spun că este un miracol că băieţelul a supravieţuit. Între timp, poliţiştii l-au arestat pe şoferul de 39 de ani care riscă până la trei ani de închisoare.

Camera instalată pe bord de şoferul unui alt autoturism a surprins vineri momentul şocant în care a avut accidentul în oraşul Energodar. În imagini se vede cum o maşină a oprit pentru a permite unei tinere mame să traverseze cu bebeluşul ei aflat în cărucior. În timp ce traversa, femeia a observat că un alt autoturism se apropia de zebră.

Tânăra s-a oprit la timp pentru că risca să fie accidentată şi a văzut îngrozită cum căruciorul în care se afla băieţelul ei de trei luni a fost spulberat de maşină.

Extrem de speriată, mama s-a îndreptat spre locul în care a fost proiectat copilaşul ei. În tot acest timp, doi bărbaţi, inclusiv şoferul beat, au ieşit din maşină pentru a o ajuta.

"Şoferul a venit să-şi ceară scuze şi am simţit că mirosea puternic a alcool", a declarat Maria Tkachenko (34 de ani), mama bebeluşului rănit în accident. Copilaşul a fost transportat la spital şi internat la unitatea de terapie intentivă, unde se află sub atenta monitorizare a medicilor.

"Este un miracol că băieţelul a supravieţuit şi nu a suferit aparent răni grave. Starea lui este stabilă", a declarat un chirurg din cadrul Spitalului de Pediatrie.