mamaplus

Un bărbat din Chișinău și-a pus capăt zilelor și a lăsat orfan un copil de 11 ani

-
//
11.05.2020

Trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 32 de ani a fost găsit aseară pe malul lacului „Victoria” din sectorul Botanica, al municipiului Chișinău. Cadavrul a fost găsit în jurul orei 18:28 fiind strangulat într-un copac de pe malul lacului.

Potrivit poliției capitalei acesta era căsătorit și avea la întreținere un copil. Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, în seara zilei de duminică, 10 mai, poliția a fost alertată de către un trecător despre faptul că într-un copac de pe malul lacului „Victoria” a fost găsit strangulat un cadavru cu o curea de tracțiune.

„Victima s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei în vârstă de 32 de ani. La fața locului medicul-legist a examinat cadavrul, dar nu a depistat semne de moarte violentă. Preliminar se presupune că ar fi vorba despre un caz de suicid, însă tânărul nu a lăsat niciun bilețel de adio prin care să-și justifice acțiunile. Totodată, soția sa le-a spus polițiștilor că nu au avut certuri în ultima perioadă, dar și că nu ar fi observat ca acesta să aibă stări depresive”, a spus Stati.

Bărbatul era căsătorit și avea la întreținere un băiat de 11 ani. Familia sa nu făcea parte din categoria păturilor social vulnerabile.

Reprezentantul Poliției Capitalei a ținut să menționeze că pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru a fi stabilite toate circumstanțele, dar și motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la acest gest disperat.