mamaplus

Un băiețel de doar 7 ani a devenit erou, salvându-și sora mai mică dintr-un incendiu

-
//
28.12.2020

O familie din orașul american New Tazewell a fost la un pas de tragedie în urma unui incendiu care a izbucnit în timp ce toți membrii dormeau. Prima care a simțit mirosul de fum a fost Nicole Davidson.

În doar câteva minute, casa a fost cuprinsă de flăcări, iar Erin Davidson, în vârstă de aproape 2 ani, a rămas blocată în dormitor. Din fericire, cel care a salvat-o a fost chiar fratele ei Eli, în vârstă de 7 ani.

Micul erou nu a stat pe gânduri și a sărit pe geam în camera fetiței, reușind să o salveze la timp.

„Fumul și flăcările erau atât de puternice încât nu puteam ajunge la ea. Am ieșit afară din casă, să încercăm să ajungem la Erin pe fereastră, dar nu am reușit să ajung suficient de sus cât să o prind. Așa că l-am ridicat pe Eli și am reușit să ne salvăm fiica”, a declarat Chris Davidson pentru CNN.

Când cei 20 de pompieri au ajuns la fața locului, casa era deja cuprinsă de flăcări. Până a doua zi, „nu mai rămăsese nimic”, a declarat pentru CNN Josh Miracle, șeful pompierilor.

„Am crezut că nu o pot face, dar apoi am strigat: „Am salvat-o, tată. M-am speriat, dar nu voiam ca sora mea să moară”, a declarat Eli.

Acum familia va fi nevoită să o ia de la capăt.

„Am pierdut agoniseala de-o viață. Întreaga noastră viață a fost în acea casă. Cele trei mașini ale noastre au fost, de asemenea, avariate în incendiu. Este devastator. Nu mai avem nimic”, a spus Chris Davidson.