mamaplus

Un adolescent din Chișinău, bătut și trântit la pământ lângă un magazin de la Botanica

-
//
26.04.2021

Un minor în vârstă de 14 ani, a fost agresat ieri de mai mulți bărbați, chiar în adiacentul unui magazin din sectorul Botanica. Mama minorului spune că acesta a fost bătut cu picioarele în cap și în spate și trântit la pământ, iar nimeni dintre angajații magazinului nu au intervenit. Totodată, din spusele minorului, agresorii erau în stare de ebrietate. Totul s-ar fi întâmplat ieri, în jurul orei 16:55. Până la sosirea oamenilor legii, suspecții au fugit.

„În această după-amiază, 4 indivizi necunoscuți mi-au bătut băiatul cu picioarele în cap, în spate, l-au trântit la pământ și au tăbărât asupra lui cu sălbăticie. Totul s-a întâmplat la Kaufland Botanica, în timp ce băiatul meu adolescent, împreună cu prietenii săi, au intrat în magazin pentru cumpărături. Băiatul meu susține că indivizii agresivi erau în stare de ebrietate. Eu cred că erau drogați. Copilul meu este acasă, după investigații medicale vom vedea cât de tare a fost traumat. Am chemat echipajul 112. Aștept de o oră”, a scris mama adolescentului.

Oamenii legii au venit cu o reacție. Aceștia au precizat că apelul la 112 a fost efectuat la ora 16:55, precum că în adiacentul magazinului de pe bd. Decebal, un minor de 14 ani ar fi fost agresat de câțiva indivizi necunoscuți.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care a avut loc incidental. Totodată, va fi efectuată o expertiză medicală pentru stabilirea gravității leziunilor cu care s-a ales victima urmează a fi identificate persoanele implicate pentru a fi atrase la răspundere conform legislației.