mamaplus

Tragedie: Copilul a băut înălbitor, iar mama s-a aruncat pe fereastră de la etajul trei

-
//
22.07.2022

Dramă într-o familie din Italia, unde un copil a băut din greșeală clor, iar mama sa, cuprinsă de panică, s-a aruncat pe fereastră de la etajul trei. Ambii sunt internați la spitalul Antonio Perrino. Inițial, presa a scris că mama i-a dat copilului să bea înălbitor și apoi s-a aruncat pe fereastră. Dar după primele investigații, a reieșit că băiețelul a băut clor din greșeală. Mama sa, cuprinsă de panică, s-ar fi aruncat de la etajul trei.

Drama familiei a avut loc în dimineața zilei de 18 iulie, în jurul orei 8.00, la Francavilla Fontana, în provincia Brindisi. Acum, copilul de 6 ani și mama, o femeie de 41 de ani , sunt internați la spitalul Antonio Perrino.

Unii trecători au dat alarma și au cerut ajutor. Femeia și copilul sunt monitorizați în permanență de medici, dar nu ar fi în pericol de viață.

Carabinierii de la Compagnia di Francavilla Fontana au intervenit la locul incidentului și reconstituie dinamica celor întâmplate și încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat de fapt.

Conform ultimelor informații, femeia a suferit mai multe fracturi și este internată cu prognostic rezervat în Reanimarea spitalului Perrino din Brindisi. Fiul, în schimb, a fost internat pentru prima dată în Secția de Pediatrie. Apoi, în urma analizelor efectuate, copilul a fost transferat la spitalul de pediatrie Giovanni XXIII din Bari, la terapie intensivă.