mamaplus

TELEMEDICINĂ - proiect lansat de Medpark. Acum ai acces de acasă la serviciile medicale

0
//
01.04.2020

Telemedicina este direcția în care evoluează în mod natural sistemul de sănătate. Scopul este de a facilita accesul pacienților la suport medical și consultațiile medicilor prin intermediul tehnologiilor informaționale, iar Spitalul Internațional Medpark lansează primul său proiect în acest sens.

Medicii Medpark mai aproape de tine

Consultațiile telemedicale aduc față în față medicul cu pacientul, exact cum se întâmplă în mod obișnuit, doar că informațiile sunt transmise electronic și comunicarea are loc prin intermediul unui laptop, smartphone sau tabletă. Astfel, pacientul economisește timp, efort și se exclud deplasările inutile, în special în contextul epidemiologic actual.

La acest serviciu pot apela persoanele din orice colț al țării sau chiar de peste hotare, care se confruntă cu o problemă de sănătate. Specialiștii Medpark dispun de echipamentul necesar și sunt pregătiți să ofere consultații telemedicale în 10 domenii, numărul cărora poate fi extins pe viitor: pediatrie, ginecologie, reproductologie (fertilizare in vitro), neurologie, urologie, proctologie, cardiologie, endocrinologie, oncologie.

mamaplus

Cum are loc o consultație telemedicală?

 • Faci programarea la nr. de telefon 079100041, disponibil de luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00. Aici vei primi toate detaliile și instrucțiunile necesare.
   
 • Achiți consultația online pe site-ul Medpark.
   
 • Descarci aplicația Zoom pe smartphone (IOSAndroid) sau desktop, prin intermediul căreia va fi realizată conexiunea audio-video cu medicul.
   
 • Primești link-ul de invitație la consultația telemedicală, pe care îl accesezi și iei legătura cu medicul.
   
 • Are loc consultația telemedicală în cadrul căreia medicul te va întreba despre simptome, istoric medical, va analiza eventualele rezultate ale investigațiilor pe care le ai, va evalua starea de sănătate și va veni cu indicațiile medicale de rigoare.
   
 • Primești epicriza medicală (concluziile și recomandările medicului) în format electronic, la sfârșitul consultației. Epicriza va fi salvată și în dosarul electronic al pacientului Medpark, astfel încât să se asigure continuitatea urmăririi pacientului.
   
 • Primești rețeta pentru tratamentul medicamentos, inclusiv antibiotice, psihotrope ș.a., care pot fi ridicate din rețeaua de farmacii partenere.

Pentru a efectua o programare, dar și pentru alte detalii, apelează numărul de telefon 079100041.

Fii sănătos! Stai acasă!

Spitalul Internaţional Medpark este primul şi cel mai mare spital multidisciplinar privat din ţară. Deschis 24/24 ore şi 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate în conformitate cu standardele şi practicile internaţionale.

Adresa: Chișinau, str. Andrei Doga, 24
Telefon:  022 40 00 40 (24/24)
E-mail: info@medpark.md
Sitewww.medpark.md