mamaplus

Tatăl lui Meghan Markle a fost internat de urgență. Sora ei a dezvăluit ce s-a întâmplat

-
//
25.05.2022

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas Markle, a fost internat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timp ce vorbea cu fiica sa, Samantha, la telefon. Medicii suspectează că ar fi suferit un accident vascular cerebral major. Bărbatul în vârstă de 77 de ani a fost fotografiat în timp ce era ridicat într-o ambulanță în Tijuana, Mexic, cu o mască de oxigen pe față, conform TMZ.

Potrivit publicației, Thomas a fost dus de urgență peste graniță, la un spital din Chula Vista, California, în jurul orei 21:30, ora locală. Se pare că nu a putut vorbi cu paramedicii și a trebuit să-și noteze simptomele pe o bucată de hârtie.

mamaplus

„Tatăl meu se recuperează în spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. Are nevoie doar de pace și odihnă. A trebuit să treacă prin multe în ultimii ani, iar asta datorită disprețului surorii mele. Asta este de neiertat”, a declarat fiica lui Thomas, în vârstă de 57 de ani, pentru Daily Mail.

Thomas nu a participat nici la nunta lui Meghan cu Prințul Harry, în 2018, din cauza unor probleme cu inima.

În tot acest timp, Samantha a învinuit-o pe Meghan pentru sănătatea precară a tatălui lor. După câte se pare, problemele de sănătate îl vor împiedica pe Thomas să participe, săptămâna viitoare, la Londra, la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta, așa cum plănuise.

Thomas Markle abia aștepta „să-și aducă omagiul” familiei regale, care sărbătorește cel de-al 70-lea an al Reginei pe tronul Marii Britanii.

„Abia aștept. Îmi voi arăta respectul pentru Regină și pentru membrii regali. Mă voi asigura că înțeleg că întreaga mea familie îi respectă. Admirăm Anglia, îi admirăm pe ei și vrem să știe acest lucru”, spunea Thomas Markle.

El sublinia că vrea să-i mulțumească prințului Charles pentru că i-a condus fiica la altar.

„Îmi doresc să-l cunosc pe Prințul Charles și să-i mulțumesc că mi-a condus fiica la altar. Vreau să ne întâlnim și să vorbim, pentru că mi se pare că avem multe în comun. Amândoi am fost dați deoparte de copii”, mai spunea bărbatul.