mamaplus

Svetlana Sainsus împlinește astăzi 35 de ani: „Dumnezeu a avut grijă să-mi dea totul”

-
//
12.06.2020

Svetlana Sainsus radiază de fericire! Astăzi își sărbătorește ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 35 de ani. Recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește în prezent, proaspăta mămică a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, dar și câteva imagini cu cei doi copii ai săi.

„Cu siguranță l-aș supăra pe Dumnezeu dacă i-aș mai cere ceva astăzi, pentru că a avut grijă să-mi dea totul, tot la ce am visat vreodată și poate un pic mai mult. Astăzi nu îl mai rog să îmi dea nimic, doar îl rog să nu îmi ia ceva din ce am și pe cine am. Îmi doresc doar timp, timp să ma bucur de tot ce mi-a oferit viața și destinul. 35, dar traiți cât 2 vieți... plini cu de toate, recunoscătoare pentru tot: și pentru bune, și pentru rele. Dacă mi s-au dat înseamnă că El a decis că pot. 35 mi-a adus cel mai frumos cadou la care uneori deja credeam că nu mai merită să visez, un cadou mai frumos decât ea nu putea exista - Lia mea. Mulțumesc, tati, pentru ea! Mulțumesc că exiști, pentru fericirea, grija și dragostea pentru fetele tale. Te iubesc! Deci 35, nu ești atât de rău și bătrân cum mi-am imaginat la 20”, a scris Svetlana pe pagina de Facebook.

mamaplus

Cu ocazia zilei de naștere, sărbătorita a primit nenumărate mesaje de simpatie și admirație din partea urmăritorilor săi. 

„La mulți ani! O persoană cât o mie! Mulțumim pentru că exiști”,

„La mulți ani fericiți, dragă Svetlana! Dumnezeu să îți păzească frumoasa familie, îți doresc din suflet să fii fericită din plin, că o meriți!”,

„Felicitări, dragă Svetlana! Cuvintele tale m-au emoționat până la lacrimi”,

„La mulți ani fericiți și frumoși, omuleț blând atât la chip, cât și la suflet! Să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și multe momente de neuitat alături de familie”, sunt doar câteva dintre zecile de urări transmise frumoasei mămici.

mamaplus

Svetlana Sainsus este cofondatoarea platformei Caritate.md. Totodată se bucură de rolul minunat de mamă a celor doi copii: Maxim, în vârstă de 12 ani, și micuța Lia, care s-a născut acum trei luni.

mamaplus