mamaplus

Surprize pentru copii de 1 iunie: Ce activități va organiza municipalitatea

0
//
28.05.2020

Pe 1 iunie este marcată Ziua Internațională a Copiilor. Cu acest prilej, Departamentul Cultură al municipiului Chişinău pregătește un șir de evenimente dedicate sărbătorii. În acest an, din cauza pandemiei, această zi va fi marcată online, însă acest lucru nu-i va împiedica pe cei mici să se bucure de o festivitate pe cinste.

Potrivit șefului interimar al Departamentului Cultură, Stela Mitriuc, în prima zi de vară autoritățile au pregătit trei programe spectaculoase pentru a aduce zâmbete și bucurii tuturor copiilor.

„Copiii vor putea urmări pe Internet, cu începere de la ora 18:00, un concert LIVE, prezentat în Sala cu Orgă, unde vor evolua laureații concursurilor naționale și internaționale pentru copii. Al doilea eveniment este un program show al muzicii ușoare, care va fi plasat pe pagina de Facebook și pe saitul oficial a Primăriei și Direcției Cultură. A treia surpriză este programul artistic pregătit de Orchestra municipală „Avante””, a relatat Stela Mitriuc.

De menționat că pe parcursul lunii mai municipalitatea a organizat un șir de evenimente culturale, marcate sub formă de programe literar-artistice, concursuri internaționale, expoziții de arte plastice și tururi virtuale ale expozițiilor Muzeului Orașului Chișinău. Toate evenimentele au fost transmise online.