mamaplus

A strâns donaţii pentru o fetiţă bolnavă și a fugit cu banii adunați

-
//
27.02.2019

O tânără din Constanţa, care a organizat o strângere de fonduri pe Facebook pentru o fetiţă din Neamţ, bolnavă de leucemie, este acuzată că a furat toţi cei 40.000 de euro strânşi de la oamenii impresionaţi de povestea dramatică a fetiţei.

mamaplus

Florentina Gavrilă, o tânără din Constanţa care, la rândul ei, a fost diagnosticată cu leucemie, a deschis zeci de strângeri de fonduri pe Facebook, în numele unor oameni bolnavi, printre care şi Adelina Juncu, o fetiţă de 11 de ani, din Neamţ.

Mii de oameni au donat pentru Adelina, fetiţa bolnavă de leucemie, astfel că suma totală s-a ridicat la 40.000 de euro.

Tânăra din Constanţa i-a contactat pe părinţii fetiţei şi s-a recomandat a fi reprezentanta unei asociaţii care luptă împotriva leucemiei. Astfel, fata le-a câştigat încrederea părinţilor şi a obţinut toate documentele medicale şi fotografii ale fetiţei.

Cu toate aceste documente, Florentina Gavrilă a reuşit să deschisă strângerea de fonduri şi să adune cei 40.000 de euro necesari pentru tratamentul fetiţei.

Din nefericire, în urmă cu câteva zile, după ce suma necesară a fost strânsă, iniţiatoarea strângerii de fonduri a şters postarea şi nu a mai răspuns apelurilor părinţilor Adelinei.

În prezent, Adelina Juncu şi părinţii ei se află într-o clinică din Italia, acolo unde luptă pentru viaţă.

Părinţii copilei au anunţat că vor depune plângere penală împotriva tinerei din Constanţa care a furat cei 40.000 de euro de la fetiţa lor bolnavă.

Sursa