mamaplus

Solistul The Motans va deveni tată pentru prima oară? Vezi cum a fost surprins alături de iubita lui

-
//
10.03.2023

Denis Roabeș, artistul de la The Motans, trăiește o frumoasă poveste de dragoste ce durează deja de cinci ani alături de Bianca, tânăra care i-a furat inima. În urmă cu câteva luni, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în secret departe de ochii curioșilor, cununia civilă având loc chiar în Parcul Central din Cluj-Napoca. Recent, solistul moldovean cu o carieră de succes pe ambele maluri ale Prutului, a fost surprins alături de soția sa plimbându-se pe străzile din București.

mamaplus

Cuplul părea foarte liniștit și se bucurau din plin unul de prezența celuilalt. Potrivit Spynews, la un moment dat, partenerei de viață a artistului i s-ar fi văzut burtica de însărcinată. Momentan, artistul nu a confirmat nimic legat de o posibilă sarcină a iubitei sale, dar se zvonește că ar avea deja câteva săptămâni.

Cum s-au cunoscut solistul The Motans și soția sa?

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă. Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: «Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodka». Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă”,  a povestit Denis în cadrul unui podcast.

mamaplus