mamaplus

Sienna, fiica Andreei Antonescu, a rămas să locuiască cu tatăl său în America: „E foarte greu pentru mine ca mamă”

-
//
30.11.2022

Andreea Antonescu și Traian Spak s-au despărțit în urmă cu 3 ani, însă divorțul a avut loc recent. Sienna, fiica lor, a preferat să locuiască cu tatăl ei, în Statele Unite ale Americii, acolo unde și studiază.

Artista s-a gândit foarte bine a viitorul fetiței sale și a fost de acord cu dorința copilului. În SUA, Sienna locuiește cu tatăl ei, Traian Spak, și studiază la o școală de acolo.

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, la un post de televiziune, relatează WOWbiz.ro.

Cântăreața vorbește zilnic cu fiica ei, însă de multe ori îi este greu din cauza diferenței de oră. Andreea Antonescu spune că Sienna este pasionată de muzică, însă nu știe dacă fiica ei va alege aceeași carieră ca și ea.

„Îi place foarte mult să cânte, e o artistă. Nu știu daca va alege calea muzicii. Dacă mă întrebați ca și mamă, Sienna e foarte talentată la pictură și actorie”, a mai adăugat artista.

mamaplus
mamaplus